«Έκραξαν» στο facebook την Ζωή Λιβανίου - Η απάντηση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

«Έκραξαν» στο facebook την Ζωή Λιβανίου - Η απάντηση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ

Χρήστες του facebook «έκραξαν» άσχημα την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη της στο Μαξίμου (δείτε ΕΔΩ)...

Η Ζωή Λιβανίου έδωσε την δική της απάντηση:

Ξεκίνησα να γράφω αυτό το κείμενο το παρακάτω εννοώ έξ αιτίας των σχολίων που έγιναν για την εμφανηση μου την εξωτερική στο Μέγαρο Μαξίμου και όχι για να κάνω πολιτική! Άρα ότι είναι γραμμένο αφορά όλους και όλες εκείνους/ες που με ρατσιστικά σεξιστικά και αλλά χυδαία προσπάθησαν να κάνουν φτηνή πολιτική. Αυτό για να μην πιστεύετε ότι αυτός είναι λόγος πολιτικός και θα αντιπαρατεθώ μαζί σας. Και φυσικά ποτέ δεν θα ξεστόμιζα λέξεις όπως "σκουπίδια" όλους εκείνους που έχουν άλλη άποψη. Λυπάμαι που κάποιες λίγες στιγμές έχω την ανάγκη να απαντώ σε τέτοιο επίπεδο .

Η καταγωγή μου: Γονείς που δούλεψαν στη γη και έθρεψαν 6 παιδιά

Κατοικία μου: Το πατρικό μου σπίτι στην άκρη του Ληλαντίου

Μορφωτικό επίπεδο: ( δημοτικό σχολείο Δοκού) από εκεί πήρα τα πρώτα δείγματα ρατσισμού, αλλά και τα πρώτα σοφά λόγια και αυτά κρατώ.

Κοινωνική μόρφωση: Μορφώθηκα μέσα από τον ιδρώτα μου, έχω εργαστεί σε πάμπολλες δουλειές όσες μου επέτρεπαν να ζω με αξιοπρέπεια και να μην χρειάζεται να με ταΐζουν οι δικοί μου!!

Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένη 22 χρόνια, ο σύζυγος με δύο πτυχία εργάζεται ως εκπαιδευτικός ( με την απόλυτη έννοια).δεν έχουμε χωρίσει στιγμή

Φίλοι: Οι φίλοι οι παιδικοί της γειτονιάς μου και μετά οι φίλοι που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια και είναι ευτυχώς πολλοί.

Έρωτας: Ο ερωτισμός από ότι διάβασα έχει να κάνει και με τα ρούχα!!! ευτυχώς δεν φοράω ποτέ κοστούμι λαμέ!

Καταξίωση: Καταξιώθηκα μέσα από την θέληση να μάθω και απέδειξα πως ξέρω τόσα όσα χρειάζονται για να κάνουν υπερήφανους τους δικούς μου ανθρώπους. Έδρασα σε πολλούς τομείς και πήρα αγάπη και θαυμασμό, Στιλ έχω το δικό μου αυτό που με κάνει να νιώθω άνθρωπος.

Ο κόσμος γύρω μου: Έχω δίπλα μου στο σπίτι τα αδέρφια και τα ανίψια μου τους γείτονες που χρόνια τώρα είναι οι ίδιοι, όταν γελάνε γελάω και όταν πονούν πονάω μαζί τους. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου ακόμα και μέσα σε φουστάνια που δεν αρέσουν στην υψηλή κοινωνία αλλά και εμένα αυτή η κοινωνία δεν μου κάνει.

Δεν φοβάμαι το κόκκινα νύχια ούτε μισώ τα κίτρινα τριαντάφυλλα, ξέρω πως η χολή είναι επικίνδυνη μόνο όταν σπάει η αν της δίνεις ακατάλληλη τροφή, εγώ τη δικιά μου την έχω αφαιρέσει ...

Για για να μην ξεχάσω: Σήμερα είμαι βουλευτής και δεν είμαι τυχαία, δεν έψαχνα θέσεις κάθε που πλησίαζαν εκλογές, είμαι εδώ που είμαι μετά από 27 χρόνια στον ίδιο χώρο με όχι πάντα τους ίδιους ανθρώπους. Υπήρχαν και εκείνοι που κατά καιρούς περνούσαν η οι άλλοι που δεν "βολεύονταν" και κατέβαιναν γρήγορα τις σκάλες.

Δεν έκανα στιγμή επαναστατική γυμναστική ούτε καν γυμναστική. Όταν θα χρειαστεί να αλλάξω κάτι από εμένα μόνο τη γνώμη σας ΔΕΝ θα πάρω, γιατί το δηλητήριο σας δεν μπορεί να φορεθεί..

Καλό βράδυ στη αντίπερα όχθη, εκεί που στέλνει ο αέρας και το κύμα τα σκουπίδια.."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA