Εύβοια: Χειροπέδες σε 23χρονο Χαλκιδέο! Ψώνιζε με πλαστά 50ευρα σε Αρτάκη, Ψαχνά και Προκόπι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Χειροπέδες σε 23χρονο Χαλκιδέο! Ψώνιζε με πλαστά 50ευρα σε Αρτάκη, Ψαχνά και Προκόπι

Συνελήφθη προχθές (15-10-2016) το απόγευμα στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ψαχνών, ένας 23χρονος Χαλκιδέος, ο οποίος κατηγορείται για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων...

Ειδικότερα ο 23χρονος, κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη διαδοχικά σε τέσσερα καταστήματα διαφόρων περιοχών της Εύβοιας (Ψαχνά, Νέα Αρτάκη και Προκόπι), όπου με το πρόσχημα της αγοράς προϊόντων, πραγματοποίησε συναλλαγές, καταβάλλοντας αντίστοιχα ως αντίτιμο χαρτονομίσματα των (50€) αμφιβόλου γνησιότητας.

Επιπλέον, επιχείρησε να πραγματοποιήσει συναλλαγές σε δύο ακόμη τουλάχιστον καταστήματα, σε περιοχές της Νέας Αρτάκης και του Προκοπίου, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, καθώς η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους των ανωτέρω καταστημάτων.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, διενεργήθηκαν επιστάμενες αναζητήσεις από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Νέας Αρτάκης και Μαντουδίου, καθώς και του Αστυνομικού Σταθμού Ψαχνών.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τέσσερα αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των (50€), τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, τα οποία βρέθηκαν εντός του οχήματος.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου και τον Αστυνομικό Σταθμό Ψαχνών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA