Τραγικό τέλος: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του Τσέσνα στα Καλάβρυτα - Απανθρακωμένοι οι δυο πιλότοι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Τραγικό τέλος: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του Τσέσνα στα Καλάβρυτα - Απανθρακωμένοι οι δυο πιλότοι (ΦΩΤΟ)

Τραγικό τέλος: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του Τσέσνα στα Καλάβρυτα - Απανθρακωμένοι οι δυο πιλότοι (ΦΩΤΟ)
Τραγικό τέλος για τους δύο επιβαίνοντες είχε η εξαφάνιση του μονοκινητήριου Τσέσνα που αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής (δείτε ΕΔΩ)...

Στις 11:58 το πλήρωμα ελικοπτέρου ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετείχε στις έρευνες εντόπισε τα συντρίμμια του αεροσκάφους 3 χιλιόμετρα βόρεια του παρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.

Στις 12:13 ο μηχανικός του ελικοπτέρου προσέγγισε τα συντρίμμια και βρήκε απανθρακωμένους και τους δύο άνδρες, εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενο χειριστή.

Ο εκπαιδευτής και κυβερνήτης του Τσέσνα ήταν 32 ετών πιλότος σε Super Puma. Μάλιστα,σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Κυριακής είχε περάσει από το αεροδρόμιο της Κωπαϊδας (στην Θήβα), όπως ανέφερε ο ίδιος στο Facebook.
Ο 32χρονος πιλότος - εκπαιδευτής του Τσέσνα ήταν σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας Σωτήρης Αντωνόπουλος και υπηρετούσε στην 384 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης ως πιλότος ελικοπτέρων Super Puma. Ήταν έμπειρος πιλότος με πολλές ώρες πτήσης.
Πληροφορίες: kalavrytanews.gr, Onalert

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA