Κάνηθος: Διαμαρτύρονται για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Κάνηθος: Διαμαρτύρονται για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κανηθου διαμαρτύρεται έντονα για την επικείμενη διακοπή της λειτουργίας του παραρτήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή της Κανήθου και ζητά την άμεση ανάκληση της απόφασης της Τράπεζας...

Δείτε την ανακοίνωση:

Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Χαλκίδας (Κάνηθος-Ξυρόβρυση-Οντάθι-Δροσιά-Λουκίσια ) έχουν αναστατωθεί και δίκαια αντιδρούν στην απόφαση αυτή της Τράπεζας που εδώ και μερικά χρόνια εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Εθνικής. Εύλογες οι ανησυχίες και οι διαμαρτυρίες αλλά και δραματικά τα αποτελέσματα από αυτή την εξέλιξη διότι , αφ’ενός τα κεντρικά καταστήματα της τράπεζας θα κατακλύζονται καθημερινά από εκατοντάδες πολίτες και στο το κέντρο της πόλης θα παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρεση, αφ’ετέρου οι ίδιοι οι δημότες θα υπόκεινται σε ταλαιπωρία και έξοδα με την μετακίνηση τους στο κέντρο. 

Χρέος όλων των φορέων, των πολιτών της περιοχής αλλά και της Δημοτικής αρχής είναι να αντιδράσουμε σε αυτήν την απόφαση που δεν συνάδει με μια σύγχρονη αποκεντρωμένη από τις υπηρεσίες πόλη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA