Κρίσιμη συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Κρίσιμη συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Η πέμπτη διάσκεψη πραγματοποιείται στις 17:30 στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να εξεταστεί η συνταγματικότητα ή μη του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες...

Δεν αποκλείεται να βγει "λευκός καπνός" από τη διάσκεψη, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμβούλων που θα λάβουν εκ νέου το λόγο και τα νομικά θέματα που θα ανακύψουν.

Όλες οι πληροφορίες λένε ότι απόψε αργά το βράδυ θα υπάρξει απόφαση εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι τοποθετήσεις των Συμβούλων της Επικρατείας που θα λάβουν το λόγο. Στη συνέχεια η διάσκεψη θα προχωρήσει σε ψηφοφορία και μαζί με την απόφαση αναμένεται και το σκεπτικό της.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε, η εισήγηση του Γ. Παπαγεωργίου και στη συνέχεια ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των μελών της σύνθεσης του δικαστηρίου αναφορικά με τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών.

Το ζήτημα της παράκαμψης του ΕΣΡ από τη διενέργεια του διαγωνισμού και ο καθορισμός του αριθμού των νέων τηλεοπτικών αδειών στις τέσσερις είναι τα κομβικά θέματα που απασχόλησαν τους Συμβούλους της Επικρατείας. Είναι τα βασικά ζητήματα τα οποία επικαλούνται στις προσφυγές τους οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι οποίοι προβάλλουν θέματα αντισυνταγματικότητας του νομοθετικού πλαισίου του διαγωνισμού.
Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA