Ο Βύρων Πολύδωρας υποψήφιος της κυβέρνησης για πρόεδρος του ΕΣΡ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο Βύρων Πολύδωρας υποψήφιος της κυβέρνησης για πρόεδρος του ΕΣΡ

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε στις 12.00 το μεσημέρι ο πρώην υπουργός της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος είναι η πρόταση- έκπληξη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ...

Στόχος της κυβέρνησης είναι να πιέσει την αξιωματική αντιπολίτευση να συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, για την οποία θα συζητήσει η Διάσκεψη των Προέδρων στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ τη Δευτέρα.

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε και ο ίδιος ο κ. Πολύδωρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην οποία "παρών" ήταν και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ο κ. Πολύδωρας είπε ότι η πρόταση που του έγινε είναι τιμητική, αλλά και ευθύνης και χαρακτήρισε την κατάσταση στο θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ ως «βραχυκύκλωμα».

«Εγώ δεν κάνω επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε είδα τάση για επικοινωνιακά τεχνάσματα, είδα διάθεση συναίνεσης» δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο υπάρχει σκοπιμότητα. «Δεν πάει άλλο το αδιέξοδο» σημείωσε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι θα έχει συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.
 
Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA