ΣΥΡΙΖΑ: «Κοινωνικός κανιβαλισμός από τον δήμαρχο Χαλκίδας Χρήστο Παγώνη» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

ΣΥΡΙΖΑ: «Κοινωνικός κανιβαλισμός από τον δήμαρχο Χαλκίδας Χρήστο Παγώνη»

ΣΥΡΙΖΑ: «Κοινωνικός κανιβαλισμός από τον δήμαρχο Χαλκίδας Χρήστο Παγώνη»
Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας κάνει λόγο για αναλγησία και κλίμα κοινωνικού κανιβαλισμού από τον Δήμαρχο Χαλκίδας Χρήστο Παγώνη στη συγκέντρωση που οργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Βαθέος Αυλίδας, σχετικά με την λειτουργία τμημάτων υποδοχής για το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφύγων στα δημοτικά σχολεία του Βαθέος και της Παραλίας Αυλίδας...

Δείτε τι αναφέρει:

Στο Δημοτικό διαμέρισμα Αυλίδας του Δήμου Χαλκίδας, σε συγκέντρωση που οργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Βαθέος Αυλίδας με την παρουσία του Δημάρχου Χαλκίδας κ. Χρήστου Παγώνη, του Αντιδημάρχου κ.Παπαποστόλου Τάκη, του Δημοτικού Σύμβουλου του Ρεύματος Ανατροπής και Αντιπροέδρου της ΕΛΜΕ εκπαιδευτικού κ. Νίκου Σιόλια καθώς και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των κοινοτήτων Βαθέος, Φάρου, Παραλίας και Καλοχωρίου-Παντειχίου και πλήθους γονέων και εκπαιδευτικών της ευρύτερης περιοχής, παρουσιάστηκαν οι θέσεις των αρμοδίων φορέων και έγιναν τοποθετήσεις στην απόφαση του Υπ.Παιδείας σχετικά με την λειτουργία τμημάτων υποδοχής για το Πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφύγων στα δημοτικά σχολεία του Βαθέος και της Παραλίας Αυλίδας.

Σε έναν ακατανόητο πρόλογο, ο δήμαρχος Χαλκίδας κ. Χρήστος Παγώνης, συνεπικουρούμενος από τις πλέον ακραίες και ρατσιστικές φωνές, και με παιδαριώδη, ανεύθυνα για την ιδιότητά του σχόλια και ψεύδη που δεν ταιριάζουν σε δημοτικό άρχοντα, άδραξε την ευκαιρία με ένα χαοτικό, αντιδεοντολογικό και αντικοινωνικό λόγο που έβριθε από πλήθος ανακριβειών και με πρόσχημα την δήθεν έλλειψη υποδομών, τον δήθεν υγειονομικό κίνδυνο και όλα όσα ψευδή ακούγονται κατά καιρούς από τους πλέον αναρμόδιους, ως μη όφειλε, κατάφερε να εξοργίσει τους παρόντες.

Παρουσία των εκπροσώπων του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και των διαφόρων ειδικοτήτων γιατρών και εκπαιδευτικών της περιοχής, το Προεδρείο αντιπαρερχόταν την όποια αλληλέγγυα φωνή είτε μέσω φερεφώνων εντεταλμένων να δημιουργήσουν χάος, είτε με υποτιμητικές προσωπικές επιθέσεις αφαιρώντας αντιδεοντολογικά τον λόγο της μη αρεσκείας του.

Παρόλα ταύτα και ενώ η συνέλευση δεν πήρε απόφαση – έπεται συνέχεια την Πέμπτη 13/10 σε Συντονιστικό της Περιφέρειας, του Δήμου και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – αναδείχθηκε ο αρνητικός ρόλος, το έλλειμμα αλληλεγγύης, ο ατομισμός και ο κοινωνικός καννιβαλισμός που προωθεί η σημερινή Τοπική Αυτοδιοίκηση

Οι προφάσεις, περί »αλληλέγγυων δημοτικών αρχόντων», κατέπεσαν μετά την σημερινή εκδήλωση και μετά τις αναφορές εκ μέρους του Δημάρχου περί ελλειμματικής ταμειακής ενίσχυσης από την Κεντρική Διοίκηση, αποδεικνύοντας έτσι ότι στο μάθημα του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης ήταν απόντες . Ήταν όμως πάντα παρόντες και δεν φείδονταν χρημάτων σε έξοδα παράστασης και βεγγαλικών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA