Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας

Την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας επισκέφθηκαν την Τρίτη (25-10-2016) οι βουλευτές Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης Γιώργος και Τάσος Πρατσόλης - Συζήτησαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νίκο Γεωργακόπουλο, θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση αλλά και στην αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας...

Κοινή ήταν η διαπίστωση για το εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των βουλευτών και του Αστυνομικού Διευθυντή. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τη δράση της υπηρεσίας σχετικά με την αποτελεσματικότητα της αστυνόμευσης του Νομού Ευβοίας. 


Τα στοιχεία που τους παρέθεσε ο Ν. Γεωργακόπουλος ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Έχει σημειωθεί μείωση της εγκληματικότητας και των ληστειών και με τον συντονισμό όλων των απαραίτητων ενεργειών και του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών που παρέχονται από τους αστυνομικούς έχει εμπεδωθεί ένα αίσθημα ασφάλειας στο λαό της Εύβοιας.

Πληροφορήθηκαν επίσης αρμοδίως για την επικείμενη αναδιάρθρωση των τμημάτων καθώς και για την ίδρυση της Υπηρεσίας Άμεσης Δράσης στη Χαλκίδα, η οποία θα συμβάλλει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Οι βουλευτές ευχήθηκαν να συνεχιστεί η σπουδαία δουλειά που γίνεται και δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA