ΑΙΑΣ Χαλκίδας κατά Δήμου Χαλκιδέων και ΔΟΑΠΠΕΧ: «Έφτασαν στο σημείο της «κοροιδίας...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΑΙΑΣ Χαλκίδας κατά Δήμου Χαλκιδέων και ΔΟΑΠΠΕΧ: «Έφτασαν στο σημείο της «κοροιδίας...»

Επιστολή προς το Δήμο Χαλκιδέων και το ΔΟΑΠΠΕΧ απέστειλε ο ΑΙΑΣ Χαλκίδας με την οποία εκφράζει τα παράπονά του για τη μη παραχώρηση γηπέδου εντός των συνόρων της Χαλκίδας – Ληλαντίου:

Με μεγάλη μας λύπη και πολλά ερωτηματικά διαπιστώνουμε πως για 4η συνεχόμενη φορά ορίστηκε  από την Ε.Π.Σ.Ε. να διεξαχθεί ο εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας με την ομάδα του Α.Ο.ΕΡΑΠΟΣ την Κυριακή στις 11:00 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλουτης Γ΄ Κατηγορίας στο Ενωσιακό γήπεδο της Ε.Π.Σ.Ε. έναντι αμοιβής με τη μορφή παραχώρησης με επινοικίαση.

Για άλλη μια φορά και μετά από καθημερινές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους υπεύθυνους του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ. το αίτημά μας να ορισθεί η έδρα της ομάδας μας για δύο (2) φορές τον μήνα -μόνο- σε κάποιο γήπεδο εντός των συνόρων της Χαλκίδας – Ληλαντίου, όπου είναι και η φυσική έδρα του σωματείου μας, φάνηκαν άκαρπες και έφτασαν στο σημείο της «κοροιδίας».
 
Είναι αντιληπτό πως δεν υπάρχει καμία διάθεση για την παροχή αυτή προς το σωματείο μας και λογικά η στάση σας αυτή μας προβληματίζει την ίδια στιγμή που άλλοι Δήμοι στέκονται αρωγοί στα σωματεία της περιοχής τους.
 
Κύριοι, το γήπεδο Αλεξάνδρου π.χ. που σας ζητάμε επανειλημμένα να χρησιμοποιήσουμε στους εντός έδρας αγώνες μας μόνο (όχι για προπονήσεις), φαίνεται από το εβδομαδιαίο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Π.Σ.Ε. πως σχεδόν κάθε Σ/Κ δεν χρησιμοποιείται.
 
Αγαπητοί φίλοι, Δήμαρχε και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Υπεύθυνοι του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ., το σωματείο μας στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε δεν έχει την δυνατότητα να πληρώνει και το γήπεδο ξεχωριστά από όλες τις άλλες ομάδες για να αγωνίζεται.
 
Ίσως να είναι και το μοναδικό σωματείο στην Ελλάδα που συμβαίνει αυτό.
 
Παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε ανθρώπινα το θέμα μας, ανατρέξετε στις θέσεις σας για τον αθλητισμό και δώστε μια λύση στο πρόβλημά μας και εμείς σας διαβεβαιώνουμε πως θα σεβαστούμε την τήρηση των κανόνων και υποχρεώσεών μας ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του γηπέδου.
 
Κοινοί στόχοι, άλλωστε, είναι η προαγωγή του αθλήματος του ποδοσφαίρου και του αθλητικού πνεύματος στον τόπο μας.
 
Τέλος όσον αφορά τις προπονήσεις μας στο γήπεδο Ι.Καλαμακίδη (Κανήθου) θα θέλαμε να μας παραχωρήσετε κλειδί για τα αποδυτήρια της γηπεδούχου ομάδας διότι οι ώρες προπόνησης μας συμπίπτουν με τις ώρες προπόνησης άλλης ομάδας και έχουμε κοινά τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
 
Με εκτίμηση
 
ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΑΙΝΔΙΛΗΣ     ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA