Δήμητρα Κλεισάρη: Η 24χρονη Ευβοιώτισσα που σάρωσε στην Αυστραλία και έγινε δήμαρχος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμητρα Κλεισάρη: Η 24χρονη Ευβοιώτισσα που σάρωσε στην Αυστραλία και έγινε δήμαρχος (ΦΩΤΟ)

Είναι μόλις 24 ετών και ήδη δήμαρχος στην πόλη της, με την ψήφο δημοτικών συμβούλων οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν σχεδόν τη διπλάσια ηλικία και ανήκουν σε αντίθετη πολιτική παράταξη...
Ο λόγος για την Ελληνίδα ομογενή Δήμητρα Κλεισάρη, που πρόσφατα εκλέχθηκε στο ανώτατο αξίωμα του δήμου Στόνινγκτον.
Η νεαρή γυναίκα, με ρίζες στην Εύβοια και την Κρήτη, έχει επισκεφθεί μέχρι τώρα έξι φορές την Ελλάδα και ομολογεί με υπερηφάνεια ότι αισθάνεται 100% Ελληνίδα.
"Την Ελλάδα την αγάπησα από την πρώτη στιγμή, παιδί ακόμη, που βρέθηκα εκεί με τους γονείς μου. Θαυμάζω την ιστορία της, λατρεύω τον πολιτισμό και την κουλτούρα της. Όσο για τους Έλληνες της πρώτης γενιάς, τρέφω απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση για ό,τι έχουν επιτύχει σ' αυτήν τη χώρα. Για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειες που κατέβαλαν να δημιουργηθούν και να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να μορφωθούν και να προοδεύσουν. Το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, είναι ορατό σήμερα» καταλήγει η δήμαρχος του Στόνινγκτον. "
Η Δήμητρα Κλεισάρη με την οικογένειά της 

Στόχος της είναι να κάνει την ανατροπή με τις παρεμβάσεις της σε όσους περισσότερους τομείς μπορεί. «Είναι η πιο πράσινη ίσως περιοχή του Δήμου, αλλά και η πιο περιζήτητη από τους επενδυτές και τους οικοδόμους. Το στοίχημα που απαιτεί δυναμισμό, εγρήγορση και συνεχή προσπάθεια είναι να μη διαταράξουμε την ισορροπία μεταξύ ανάπτυξης και περιβάλλοντος», τονίζει.

Ο δήμος Στόνινγκτον έχει 110.000 κατοίκους και περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικές περιοχές του Ανατολικού Διαμερίσματος της Βικτώριας.

Πληροφορίες: pontosnews

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA