Επεισόδιο με τον Ηλία Ψινάκη: Πιάστηκε στα χέρια με αντίπαλό του στο δημοτικό συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Επεισόδιο με τον Ηλία Ψινάκη: Πιάστηκε στα χέρια με αντίπαλό του στο δημοτικό συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και στη μέση μια γυναίκα! Το επεισόδιο ήταν τόσο σοβαρό που κλήθηκε μέχρι και η ομάδα ΔΙΑΣ για να βγει από τις τουαλέτες ο Ηλίας Ψινάκης...

Μπορεί ο Δήμαρχος Μαραθώνα να είναι... μετρ του αυτοσαρκασμού, όμως το επεισόδιο μόνο για γέλια δεν είναι. Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης κατά τη διάρκεια Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό και άλλα θέματα του Δήμου.

Εκεί ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Και πλαστικός χειρουργός Χρήστος Κατσαρός φέρεται να έφτασε μαινόμενος κατά του Ηλία Ψινάκη. Οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία ή οποία συνεχίστηκε ακόμη και στις τουαλέτες.

Ο καυγάς ήταν τόσο έντονος που προκάλεσε την παρέμβαση του αστυνομικού-φρουρού του Ηλία Ψινάκη, όμως η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πληροφορίες λένε ότι ο Δήμαρχος Μαραθώνα χρειάστηκε να μείνει στην τουαλέτα πάνω από μια ώρα μέχρι να καταφθάσουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και να λήξει το επεισόδιο που λίγο έλειψε να περιλαμβάνει και χειροδικίες.

Για το επεισόδιο μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA