Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Πως είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια του "Εραστής δυτικών προαστίων"; (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Πως είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια του "Εραστής δυτικών προαστίων"; (ΦΩΤΟ)

Κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και δεν ποζάρει συχνά στον φωτογραφικό φακό - Την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τη γγνωρίσαμε καλύτερα στο σήριαλ "Εραστής δυτικών προαστίων" με παρτνενέρ τον Αλεξη Γεωργούλη το 2004...

Η Μαριλίτα έμεινε για αρκετά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό people το 2012, είχε πει για την εξαφάνισή της "Είχα ανάγκη να μείνω εκτός. Είχα κορεστεί και λίγο από την έκθεση. Και μου άρεσε αυτή η “ανάπαυση”, αυτή η εσωτερική διεργασία στην οποία βρισκόμουν. Κατάφερα να δώσω χώρο και χρόνο και σε ένα άλλο κομμάτι μου, σε κάποια άλλα ενδιαφέροντά μου, τα οποία όταν έχεις συνεχώς καθημερινά γυρίσματα για 6 χρόνια ασταμάτητα, μένουν πίσω. Άλλωστε ποτέ δεν ήμουν “γυναίκα καριέρας”. Αυτό το χρονικό διάστημα μου έκανε πολύ μεγάλο καλό".
Τώρα μετά από καιρό την είδαμε πάλι πίσω από τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές αφού πρωταγωνιστεί στην παιδική θεατρική παράσταση "Το καπλάνι της βιτρίνας" στο θέατρο Αβάκιο.

Η Μαριλίτα εμφανίστηκε πάντα όμορφη εμφανίστηκε με κοντό μαλλί και πόζαρε με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης.
 
Πληροφορίες: Tlife

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA