Εύβοια: Δεκατρείς συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Χαλκίδα, Αρτάκη και Αιδηψό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Εύβοια: Δεκατρείς συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Χαλκίδα, Αρτάκη και Αιδηψό

Εύβοια: Δεκατρείς συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Χαλκίδα, Αρτάκη και Αιδηψό
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας...

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων στην Εύβοια συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά 13 άτομα και συγκεκριμένα:

- Τέσσερις ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για κλοπή τσάντας από ημεδαπή, η οποία βρέθηκε στη κατοχή τους και κατασχέθηκε.

- Τέσσερα άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, στη κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, μία ημεδαπή στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, στη κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, καθώς και ένας ημεδαπός στη Νέα Αρτάκη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

- Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν (5.250) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, (78) λαθραία πακέτα τσιγάρων και ένα μαχαίρι.

- Δύο αλλοδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

- Ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και ένας αλλοδαπός στα Λουτρά Αιδηψού, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ