Διακοπή δρομολογίων ferry boat Ερέτριας- Ωρωπού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Διακοπή δρομολογίων ferry boat Ερέτριας- Ωρωπού

Με αφορμή την διακοπή για τους χειμερινούς μήνες λειτουργίας της γραμμής ferry boat Ερέτρια – Ωρωπός, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Πέρα από την περεταίρω υποβάθμιση της κίνησης και το αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες, τεράστιο είναι και το τίμημα που επιφορτίζονται οι εργαζόμενοι, που υποχρεούνται να μετακινούνται προς και επιστροφή από τις εργασίες τους.

Το τίμημα, εκτός από χρηματικό μέσα στις απαράδεκτες οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικές τους, (βενζίνη – διόδια – σέρβις αυτοκινήτων) είναι και μεγάλο στο χρόνο που χρειάζεται για να γίνει η μετακίνηση αυτών να πάνε στις εργασίες τους, που τις περισσότερες φορές ξεπερνάει τις 2 ώρες ημερησίως στο πήγαινε έλα.

Το αντίκτυπο σε έναν εργαζόμενο που δουλεύει 8 , 10 , 12 ώρες εάν και όταν πληρώνεται, πληρώνεται πενιχρά και θέλει και άλλες 2 ώρες τουλάχιστον στην μετακίνηση του, που δεν πληρώνεται με τίποτα.

Οι εργαζόμενοι δεν είναι αριθμοί είναι άνθρωποι και τα κέρδη των μεγαλοεργοδοτών δεν είναι πάνω από την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την κοινωνική ζωή.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ