Μήνυσε την δημοσιογράφο που τον μήνυσε ο Αχιλλέας Μπέος - Συνελήφθησαν και οι δυο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μήνυσε την δημοσιογράφο που τον μήνυσε ο Αχιλλέας Μπέος - Συνελήφθησαν και οι δυο!

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η υπόθεση της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση που υπέβαλε εναντίον του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Θεσσαλία», Κατερίνα Τασσοπούλου...

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της μήνυσης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, κι ενώ βρισκόταν στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου, η δημοσιογράφος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, ύστερα από την υποβολή μήνυσης εκ μέρους του Αχιλλέα Μπέου εις βάρος της, για χθεσινό δημοσιογραφικό σχόλιό της.

Στο χώρο των δικαστηρίων έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος που τάσσεται είτε με τη μία είτε με την άλλη πλευρά.

Αίτημα αναβολής

Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα κατατέθηκε αίτημα αναβολής της δίκης, από τον Αχ. Μπέο, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του κ. Γ. Σινέλη, με το αιτιολογικό ότι βρισκόταν σε εκδίκαση υπίοθεσης στο Εφετείο Λάρισας. Το Δικαστήριο ζήτησε έγγραφο πυο να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό.

Ο συνήγορος της δημοσιογράφου κ. Ν. Μόσχος ζήτησε να μη γίνει δεκτό το αίτημα, διότι ο λόγος είναι προσχηματκός.

Δήλωση Μπέου για τη μήνυση εναντίον της Κ. Τασσοπούλου

Σε δήλωσή του ο Αχ. Μπέος ανέφερε, «Αυτή που έγινε κατά της δημοσιογράφου είναι σύλληψη. Εγώ αυτοβούλως παρουσιάστηκα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σήμερα το απόγευμα στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσω θα προσκομίσω την έκθεση της Αστυνομίας για να φανεί αν με συνέλαβαν ή αν παρουσιάστηκα αυτοβούλως.

Σε ότι αφορά την κ. Τασσοπούλου, που είναι γνωστή στην κοινωνία του Βόλου – τώρα την έμαθαν και Πανελλαδικά για τα κατορθώματά της – όπως είχε δικαίωμα – και καλά έκανε αφού θεώρησε ότι θίχτηκε – να κάνει μήνυση, έτσι έχω δικαίωμα κι εγώ να κάνω μήνυση, γιατί θεώρησα ότι θίχτηκα.

Θα δούμε όμως την αρμόδια εισαγγελέα σήμερα που συμβαίνει να είναι η ίδια, τι απόφαση θα πάρει όταν θα κληθεί να αποφασίσει αν πρέπει να κρατηθεί ή να αφεθεί ελεύθερη, για να δούμε αν οι πολίτες σε ένα κράτος δικαίου, έχουν τα ίδια δικαιώματα.

Εγώ δήλωσα ότι ο κόσμος μου δίνει δύναμη και ελπίζω να μου δώσει και ο Θεός δύναμη. Αυτό το απόστημα της διαπλοκής και της παρεΐτσας σ’ αυτή την πόλη, έχει αρχίσει να σπάει. Έχω τη δύναμη και θα το φτάσω μέχρι τέλους. Οι απατεώνες της πολιτικής και μια μερίδα δημοσιογράφων, δικαστικών λειτουργών και δικηγόρων που λυμαίνονταν αυτή την πόλη, φτάνουν στο τέλος.

Εγώ έχω τη δύναμη να πάω στον Άρειο Πάγο και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, να δούμε αυτοί… Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Η πόλη γύρισε σελίδα, είτε το θέλουν, είτε όχι».

Πληροφορίες: magnesianews.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA