Εύβοια: Ο Κώστας Τσάμαρης βλέπει με «καλό μάτι» την επιστροφή του Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Ο Κώστας Τσάμαρης βλέπει με «καλό μάτι» την επιστροφή του Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Δείτε το άρθρο του Κώστα Τσάμαρη για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη:

Είμαστε μπροστά στη διαμόρφωση μιας νέας κατάστασης. Η χώρα πρέπει να προχωρήσει στο δρόμο της ανάπτυξης. Να καταπολεμήσει το ρεύμα της ανεργίας και τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής. Η ανασύνταξη του κεντροαριστερού χώρου αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την προοδευτική διέξοδο από την κρίση. Η δημοκρατική κεντροαριστερά και η σοσιαλδημοκρατία οφείλει πρώτη να καταθέσει ολοκληρωμένες θέσεις για ριζοσπαστικές αλλαγές στο κράτος, για την ισονομία, για την εμβάθυνση της διαφάνειας και των καθαρών σχέσεων μεταξύ πολιτικής και οικονομικής εξουσίας. 

«Η κεντροαριστερά, η σοσιαλδημοκρατία, η κοινωνική αλληλεγγύη, τα κοινωνικά δικαιώματα απαιτούν υπερβάσεις.» 

Πιστεύω ειλικρινά σε μια ευρεία δημοκρατική κεντροαριστερά χωρίς να προτάσσει ο καθένας κριτήρια προσωπικά, μικροκομματικά ή παραταξιακά παρά μόνο εθνικά. Επιτέλους, ας δούμε αυτή την προσπάθεια ανυστερόβουλα και συλλογικά, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία αξιοπρεπή δημοκρατική κεντροαριστερά. 

Για αυτους τους λόγους χαιρετιζουμε την συμπορευση και την συστρατευση του <<ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ>> με την <<Δημοκρατικη Συμπαραταξη>>. 

Άλλωστε η συμπορευση αυτή δεν είναι μόνο σε επίπεδο προεδρων, αλλά κυρίως στο επίπεδο των απλών στελεχών που τόσο καιρό περπατουσαν παράλληλα. Με αυτά τα απλά στελέχη... ξαναβρισκομαστε!

Κώστας Τσάμαρης
Δημοτικός Συμβουλος Δήμου Χαλκιδέων,
Αναπληρωτής Γραμματέας Πασοκ Ευβοίας

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA