Φωτιά εν κινήσει σε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Φωτιά εν κινήσει σε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος

Φωτιά ξέσπασε στο πίσω βαγόνι αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα-Βόλος, στις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (31-01-2017)...

Σύμφωνα με επιβάτες της αμαξοστοιχίας η μηχανή του τρένου πήρε φωτιά στο ύψος του Βελεστίνου και συγκεκριμένα στο χωριό Άγιος Γεώργιος. Ο μηχανοδηγός ακινητοποίησε το τρένο, ειδοποιώντας την Πυροσβεστική και οι επιβάτες κατέβηκαν με ασφάλεια, οι οποίοι με άλλο τρένο έφτασαν στον προορισμό τους.

Όπως αναφέρει το thessaliatv.gr, από τον σταθμό της Λάρισας επιβεβαιώνεται απόλυτα το γεγονός, ωστόσο δε δόθηκαν περαιτέρω εξηγήσεις και λεπτομέρειες, ακλουθώντας την τακτική της παραπομπής για ενημέρωση στα κεντρικά της Αθήνας. Από εκεί επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει αναφορά για καπνό στον κλιματισμό του τρένου, καθώς και ότι στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 12 συνολικά επιβάτες.

Πυροσβέστες με τρία οχήματα από τη ΒΙΠΕ Βόλου έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση.

Απάντηση όμως για το σύνολο των προβλημάτων και για τις προσπάθειες επίλυσής τους- αν υπάρχουν- τονίστηκε ότι δεν μπορεί να δοθεί αυτή τη στιγμή, παρά μόνο το ότι το επόμενο δρομολόγιο πραγματοποιήθηκε με... λεωφορεία!

Το περιστατικό από μόνο του πάντως, έρχεται να προστεθεί στην μακρά αλυσίδα των καθυστερήσεων, των βλαβών και της συνολικότερης υποβάθμισης της γραμμής Λάρισας-Βόλου, χωρίς να υπάρχει ούτε το παραμικρό σημάδι βελτίωσης τα τελευταία χρόνια, πόσο μάλλον σημάδια εξηγήσεων για την όλη κατάσταση. 
 
Ειδικά μετά και την υπογραφή της σύμβασης για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όλοι δείχνουν να περιμένουν τις επόμενες εξελίξεις και μόνο αυτές.
 
Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA