Συνελήφθη 31χρονος που απειλούσε τον Παύλο Πολάκη στο Facebook (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Συνελήφθη 31χρονος που απειλούσε τον Παύλο Πολάκη στο Facebook (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη 31χρονος που αναρτούσε υβριστικά συνθηματα στο Facebook κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας αλλά και άλλων στελεχών της κυβέρνησης...

Συνελήφθη από αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας ύστερα από εισαγγελική παραγγελία, ένας 31χρονος, με την κατηγορία ότι αναρτούσε στον πρσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απειλητικά και υβριστικά μηνύματα για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη αλλά και για άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Ο Π. Πολάκης, στην ανάρτησή του ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής και άφησε υπονοούμενα και για την χρονική στιγμή που συνελήφθη ο δράστης λέγοντας χαρακτηριστικά: «να θεωρήσω ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτό συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος».
Σε έρευνα στο σπίτι του 31χρονου - ο οποίος δηλώνει "συγγραφέας, ηθοποιός και αντισυριαίος" - βρέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, μαχαίρια, αεροβόλο πιστόλι ρέπλικα. Κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, παράβαση νόμου περί όπλων

Στο προφίλ του στο Facebook, κυριαρχεί το σήμα της ΕΥΠ. Η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων του έχουν άκρως υβριστικό περιεχόμενο με σεξιστικές και ρατσιστικές εκτροπές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA