Δείτε εικόνες από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28-01-2017 στο ξενοδοχείο Παλίρροια με την παρουσία μελών, αθλητών, προπονητών και φίλων του τένις...

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου: Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος , ο Βουλευτής Εύβοιας κ. Σίμος Κεδίκογλου και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου του ΟΑΧ κ. Γρ. Δάσκου. και ομιλία με θέμα την « Ιδιαιτερότητα του Τένις στη σωματική και ψυχική ανάπτυξη του αθλητή», από τον προπονητή του ΟΑΧ κ. Νικόλαο Μωραΐτη.

Βραβεύτηκαν ο Πρωταθλητής Ελλάδας κ. Θεόδωρος Αγγελίνος , οι αθλητές του ΟΑΧ, Ρουμπής Αλέξανδρος, Πιτσινή Φωτεινή και Πετρόπουλος Αριστείδης και η Πρωταθλήτρια ομάδα του ΟΑΧ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της ΕΦΟΑ, την οποία αποτελούν οι : Νίκος Παππής, Παναγιώτης Σταυρίδης, Ιωάννης Ματσούκας, Αλέξανδρος Ρουμπής καθώς και ο προπονητής τους κ. Νικόλαος Μωραΐτης.
Επίσης βραβεύτηκε το μέλος του ΟΑΧ κ. Γεώργιος Γιακουμάκης , τ. Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για τη σημαντική προσφορά του στον ΟΑΧ.

Τέλος αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα του ΟΑΧ δόθηκαν στους αθλητές /τριες των ακαδημιών του ΟΑΧ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA