Διαμελίστηκαν 29χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ και η φίλη του σε φρικτό τροχαίο με Smart στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Διαμελίστηκαν 29χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ και η φίλη του σε φρικτό τροχαίο με Smart στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω απο το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 1:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (03-02-2017) στην Εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, λίγο πριν το Κάστρο Βοιωτίας (δείτε ΕΔΩ)...

Μια 44χρονη γυναίκα και ένας 29χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ (Αθηνών) βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο μάρκας smart στο οποίο επέβαιναν, εκτράπηκε από την πορεία του κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ κινούνταν στο 119ο χιλιόμετρο της Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το όχημα ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα μετά από σύρσιμο στο οδόστρωμα αρκετών μέτρων για να χτυπηθεί στη συνέχεια από αυτοκίνητο που ακολουθούσε και να εκτοξευτεί εκ νέου.

Χαρακτηριστικό για τη σφοδρότητα της σύγκρουσης είναι ότι τα σώματα των δύο επιβατών του μοιραίου smart που εκτινάχτηκαν βρέθηκαν εκτός της οδικής αρτηρίας, με συνέπεια να μην μπορεί να εξακριβωθεί ποιος ήταν ο οδηγός. 
 
Ο αστυνομικός και η φίλη του μεταφέρθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο της Θήβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 29χρονος υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA