Καρέ – καρέ το φριχτό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καρέ – καρέ το φριχτό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους ένα παιδάκι τριών ετών, η μητέρα του και άλλα δύο άτομα...

Τραγική φιγούρα ο πατέρας που σταμάτησε στο πάρκινγκ της Εθνικής οδού, μπήκε στις τουαλέτες και όταν βγήκε αντίκρισε το παιδί του και τη γυναίκα του να καίγονται μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό τους.

Η μητέρα 33 ετών με το 3 ετών αγοράκι βρήκαν τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο ΙΧ που ήταν σταθμευμένο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Πόρσε.

Το ένα άτομο, ένας άνδρας, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ το δεύτερο απανθρακώθηκε μέσα στο όχημα.

Ο πατέρας και οδηγός του σταθμευμένου ΙΧ μόλις άκουσε τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται.

H οικογένεια καταγόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πόλη της Πτολεμαΐδας.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που βγήκε στο φως είναι συγκλονιστικό και δείχνει το παιχνίδι της μοίρας που παίχτηκε για 4 ανθρώπους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε σε πάρκινγκ στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδάκι τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα η Πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα με σφοδρότητα. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA