Κύμη: Μαθήτρια λυκείου καταγγέλει οδηγό λεωφορείου των ΚΤΕΛ - «Με κατέβασε από το λεωφορείο μέσα στη βροχή επειδή δεν είχα 1€» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κύμη: Μαθήτρια λυκείου καταγγέλει οδηγό λεωφορείου των ΚΤΕΛ - «Με κατέβασε από το λεωφορείο μέσα στη βροχή επειδή δεν είχα 1€»

Το περιστατικό κατήγγειλε μαθήτρια λυκείου που δεν είχε να πληρώσει εισιτήριο...

Όπως τόνισε στην Αθηναϊκή εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ο θείος της κοπέλας ενημερώθηκε από την ίδια πως ο οδηγός των ΚΤΕΛ Κύμης την κατέβασε από το λεωφορείο και την άφησε μέσα στο δρόμο επειδή δεν είχε να πληρώσει 1 ευρώ για το εισιτήριο!

«Ούτε σκυλί να ήταν η ανιψιά μου. Την κατέβασε από το λεωφορείο. Το κορίτσι είχε ξεχάσει την κάρτα του στο σπίτι (σ.σ. το δελτίο μαθητικής ταυτότητας για τη μετακίνηση με τα ΚΤΕΛ) και δεν είχε χρήματα πάνω του για να πληρώσει το εισιτήριο. Μαθήτρια είναι και κάθε μέρα πηγαινοέρχεται με το συγκεκριμένο λεωφορείο και έτυχε να μην έχει χρήματα μαζί της. Κατέβηκε  από το λεωφορείο και φοβισμένη με πήρε τηλέφωνο. 

Και μάλιστα την κατέβασε με βροχή. Με ενόχλησε πολύ αυτό που έγινε γιατί εδώ στη Κύμη είμαστε όλοι γνωστοί  και ο  οδηγός την έβλεπε σε καθημερινή βάση. Δεν  του ήταν άγνωστη η Νικόλ για να φτάσει στο σημείο να της πει κατέβα από το λεωφορείο επειδή δεν έχεις εισιτήριο. Θα μπορούσε να της πει μου τα δίνεις αύριο τα χρήματα.  Δεν είναι ωραίο να γίνονται τέτοια πράγματα  σε μαθητές  και μάλιστα σε αυτούς τους δύσκολούς καιρούς. Και αυτή στενοχωρήθηκε και εγώ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA