Κύμη - Παναθηναϊκός 54-77: «Πράσινος» περίπατος στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κύμη - Παναθηναϊκός 54-77: «Πράσινος» περίπατος στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε, όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός τον εκτός έδρας αγώνα του με την Κύμη στο Κλειστό της Κανήθου - Ο «εξάστερος» δεν συνάντησε αντίσταση από την Κύμη και έφυγε εύκολα με το διπλό (54-77)  για την 17η αγωνιστική της Α1, με τον Πασκουάλ να μοιράζει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του...

Ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο παιχνίδι και στο τρίτο λεπτό είχε προηγηθεί με 5-11. Η Κύμη μείωσε προσωρινά όμως οι «πράσινοι» αντέδρασαν άμεσα και έκαναν το 9-17 στο 6ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν με την άμυνα των «πρασίνων», οι οποίοι στο τέλος του δεκαλέπτου προηγήθηκαν με 15-22.
Στην δεύτερη περίοδο το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Παναθηναϊκό να ελέγχει το παιχνίδι. Στο 14’ η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν μπροστά στο σκορ με 16-29 αλλά η Κύμη έδειξε σημάδια αντίδρασης και με τον Τουντζιαράκη να την οδηγεί προσπάθησε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν έχασε τον έλεγχο και στο ημίχρονο προηγούνταν με 23-36.
Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τους «πράσινους» να κυριαρχούν στο παρκέ. Με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε να μπαίνει «ζεστός» στο παρκέ, ο Παναθηναϊκός βρήκε περισσότερη ενέργεια και με τον Σίνγκλετον να δίνει λύσεις στην επίθεση, η διαφορά αυξανόταν, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται εύκολα στο 30’ με 37-63. Η τελευταία περίοδος είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα για τον Παναθηναϊκό που δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Ο ρυθμός είχε πέσει στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους «πράσινους» να προηγηθούν με 41-70 στο 35’ και με τον Πασκουάλ να μοιράζει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη με 54-77.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα με την Κύμη και πηγαίνοντας το παιχνίδι στον δικό του ρυθμό έφτασε σε άνετη επικράτηση με 77-54, συνεχίζοντας με φόρα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πολύ καλή εμφάνιση, για μία ακόμα φορά, από τον Κρις Σίνγκλετον, θετικός και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε στο διάστημα που αγωνίστηκε. Λίγα πράγματα από τον Ντίον Ντίξον στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κύμης.


«Δεν κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε κακές επιλογές. Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σημαντική διαφορά. Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Εχουμε λίγο αγχωθεί αλλά είμαστε πολύ καλή ομάδα και οικογένεια και θα το ξεπεράσουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Σταμάτης στην κάμερα της Nova μετά τος τέλος του αγώνα της Κύμης με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Δεκάλεπτα: 15-22, 23-36, 37-63, 54-77

Κύμη (Μπρατσιάκος): Σιγκούνας 5 (1), Τσούπκοβιτς 6 (1), Σταμάτης 7 (1), Πάλμπλαντ, Ορτον 9 (1), Κατράνας 3 (1), Τζόλος 2, Κουκουλάς 4, Κωνσταντακόπουλος 5 (1), Ντίξον 2, Τουντζιαράκης 11.

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 10 (1), Φελντέιν 6 (2), Χαραλαμπόπουλος 4 (1), Γκάμπριελ 9 (1), Καλάθης 11 (2), Ρίβερς 4 (1), Τζέιμς 2, Μποχωρίδης 2, Φώτσης (7ρ), Παππάς 6 (2), Τζεντίλε 10, Μπουρούσης 13

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA