Νότια Εύβοια: Ο Μαρκόπουλος δώρισε υγειονομικό υλικό σε δασοπυροσβέστες και διασώστες της περιοχής (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νότια Εύβοια: Ο Μαρκόπουλος δώρισε υγειονομικό υλικό σε δασοπυροσβέστες και διασώστες της περιοχής (ΦΩΤΟ)

Ο τέως Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος συναντήθηκε με τις ομάδες δασοπυροσβεστών-διασωστών Καρύστου, Μαρμαρίου και Στυρών καθώς και τη λέσχη 4Χ4 Καρύστου και τους τροφοδότησε με υγειονομικό υλικό διάσωσης (ατομικά οξυγόνα, οξύμετρα, μάσκες τεχνητής αναπνοής κλπ και ειδικά φορεία scoop μεταφοράς τραυματιών)...
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το είχε υποσχεθεί από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ενώ δεσμεύτηκε ακόμα στο αίτημα τους για ένα μάθημα εκπαίδευσης στη διάσωση και μεταφορά τραυματιών. σαν επανάληψη της ήδη βασικής εκπαίδευσης, στη διάσωση και μεταφορά των τραυματιών, σαν επανάληψη της ήδη βασικής εκπαίδευσης στη διάσωση που έχουν.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι πρόεδροι των ομάδων Καρύστου Δ. Καλούπης, Μαρμαρίου Γ. Μανώλης, Στυρών Γ. Χουλιάρας και 4Χ4 Κ. Μπαλτάς και άλλοι διασώστες από την περιοχή.

Το σειμνάριο που ετοιμάζεται θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ οι ίδιοι ζήτησαν να βιντεοσκοπηθεί ώστε να το βλέπουν οι νεότεροι ή να γίνονται επαναλήψεις.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA