The Voice: Το μήνυμα της Μαρίας Στυλιανίδη μετά την αποχώρηση της (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

The Voice: Το μήνυμα της Μαρίας Στυλιανίδη μετά την αποχώρηση της (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και εξαιρετική η Μαρία Στυλιανίδη δεν κατάφερε να περάσει στα live του "The Voice"...

Η 17χρονη από την Αρτάκη ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο το τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου, "Το μέτρημα", όμως στο τέλος δεν την επέλεξε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Μετά την αποχώρηση της η Μαρία Στυλιανίδη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

"Eρμηνεύοντας ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, που ελπίζω να απολαύσατε όσο το απόλαυσα κι εγώ, κλείνει η συμμετοχή μου στο the voice....ένα παιχνίδι μουσικό, δημιουργικό, συναρπαστικό που μου πρόσφερε εμπειρίες και γνώσεις, που μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω ταλαντούχους ανθρώπους και εξαιρετικούς επαγγελματίες!

Πρώτα από όλα και όλους να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, την ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΑΣΚΑΛΑ μου, Amalia Vinos, στην οποία οφείλω τα πάντα και είμαι τυχερή που υπάρχει στην ζωή μου!

Επίσης να ευχαριστήσω, τον μοναδικό coach μου, Κωστή Μαραβέγια για την εξαιρετική καθοδήγησή του, αλλά και τον πολύ γλυκό vocal coach της ομάδας μου, Νίκο Ρουσσάκη.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που χωρίς την στήριξη της και την εμπιστοσύνη της ίσως να μην ήξερα που μπορώ να φτάσω! Φυσικά να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που μοιραστήκατε την χαρά μου και μου δώσατε δύναμη και ώθηση να ακολουθήσω τα όνειρά μου! Το μουσικό ταξίδι μου, μόλις τώρα ξεκινά! still....loading..!"

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την τελευταία εμφάνιση της 17χρονης:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA