Υπόθεση Βαγγέλη Σαλή: Ιατροδικαστικό πόρισμα-σοκ για τον θάνατο του άτυχου αγρότη! Για στημένη αυτοκτονία κάνει λόγο η οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση Βαγγέλη Σαλή: Ιατροδικαστικό πόρισμα-σοκ για τον θάνατο του άτυχου αγρότη! Για στημένη αυτοκτονία κάνει λόγο η οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπόθεση Βαγγέλη Σαλή: Ιατροδικαστικό πόρισμα-σοκ για τον θάνατο του άτυχου αγρότη! Για στημένη αυτοκτονία κάνει λόγο η οικογένεια (ΒΙΝΤΕΟ)
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Σαλή, οποίος είχε βρεθεί νεκρός τον Μάιο του 2016 μέσα στο χωράφι που διατηρούσε ο άτυχος αγρότης στη Καστέλλα Ψαχνών (δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο ρεπορτάζ του EviaZoom.gr για την υπόθεση)...

Η δικογραφία που σχημάτισε η αστυνομία μιλούσε για αυτοκτονία, ωστόσο η οικογένεια είχε αντίθετη άποψη και μιλούσε από την πρώτη στιγμή για εγκληματική ενέργεια. Λόγω των νέων στοιχείων ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδος διέταξε έρευνα σε βάθος «για ανθρωποκτονία.

Όπως θα δείτε, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon, παρουσιάστηκαν νέα στοιχεία, όπως το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με το οποίο, το μπουκάλι με το φυτοφάρμακο που βρέθηκε δίπλα στην σορό του Βαγγέλη, δεν είναι το ίδιο με αυτό που εντοπίστηκε στον οργανισμό του με την οικογένεια να κάνει μιλά για στημένη αυτοκτονία.
Στην εκπομπή μίλησαν, η μητέρα και ο αδερφός του άτυχου αγρότη, ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργίου αλλά και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης ο οποίος τόνισε ότι ο θάνατος του Βαγγέλη Σαλή οφείλεται σε οξεία δηλητηρίαση που φαίνεται στον οισοφάγο.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA