Κύμη: Συγχαρητήρια επιστολή του Λιμενάρχη προς τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη: Συγχαρητήρια επιστολή του Λιμενάρχη προς τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου

Συγχαρητήρια επιστολή στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου απέστειλε ο Λιμενάρχης Κύμης Βέτσικας Ευθύμιος...

Σεβασμιώτατε Γέροντα,

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση οι συνάδελφοί μου στο Λιμεναρχείο Κύμης κι εγώ προσωπικώς πληροφορηθήκαμε την ομόφωνη απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, να σας τιμήσει για την συμπλήρωση της πολύκαρπης πεντηκονταετίας σας στην Αρχιερωσύνη.

Με εντονότερα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης παρακολουθήσαμε μέσω του Τύπου, την απονομή της τιμητικής εκκλησιαστικής διάκρισης του Χρυσού Σταυρού μετ’ Αστέρος του παρασήμου του Αποστόλου Παύλου της Εκκλησίας της Ελλάδος στο πρόσωπό σας, από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄, κατά τη διάρκεια των εργασιών της πρόσφατης έκτακτης σύγκλησης της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η συμβολική αλλά και ουσιαστική αυτή χειρονομία φανερώνει την εκτίμηση όλων στη σπουδαία εκκλησιαστική διαδρομή σας, τη συνεχή διακονία του πλησίον και την ανιδιοτελή προσφορά σας προς το λαό και την κοινωνία μας.

Δεχθείτε σας παρακαλώ, εκ μέρους όλων μας, τα θερμότατα συγχαρητήρια μας που μετά σεβασμού σας υποβάλλουμε καθώς και τις ειλικρινείς ευχές μας προκειμένου ο Θεός να σας χαρίζει υγεία, δύναμη και έμπνευση, στηρίζοντας σας για πολλούς ακόμη χρόνους στο τιμόνι της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA