Δημοσκόπηση: 13 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δημοσκόπηση: 13 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία

Η δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse έγινε για λογαριασμό του Action24 - Η Νέα Δημοκρατία, στην πρόθεση ψήφου, συγκεντρώνει 30%, έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ - Σε σχέση με τη δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αύξησε τη διαφορά του κατά 1%...

Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 7%, ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5% και το ΚΚΕ με 6%. Με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, κάτω από το όριο της εισόδου στη Βουλή είναι Το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Υψηλό και αυτή τη φορά το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου, που φτάνει το 19%
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η διαφορά ανεβαίνει στο 14%, καθώς η ΝΔ συγκεντρώνει 33%, έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ. Μεγάλη είναι η διαφορά (47%) υπέρ της ΝΔ στην παράσταση νίκης: συγκεντρώνει ποσοστό 64% έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρνητικά αξιολογούν οι πολίτες τη συμφωνία με τα μέτρα και τα αντίμετρα, σε ποσοστό 76%, έναντι 16% που την αποτιμούν θετικά.

Τέλος, καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης (34%), ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 19%. «Κανένας από τους δύο» απαντά το 43%.
 
Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA