Εφιάλτης: 4χρονο κοριτσάκι στα δόντια αδέσποτου σκύλου! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εφιάλτης: 4χρονο κοριτσάκι στα δόντια αδέσποτου σκύλου! (ΦΩΤΟ)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα τετράχρονο κοριτσάκι, όταν περπατώντας μαζί με την μητέρα του στην περιοχή των Παλιών Σφαγείων στο Αγρίνιο, δέχθηκε την επίθεση ενός μεγαλόσωμου αδέσποτου σκύλου...

Ο σκύλος με μανία δάγκωσε το παιδί κι άρχισε να το τραβάει από το δεξί του χέρι, με την μητέρα του να κραυγάζει έντρομη για βοήθεια. Περαστικοί με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, έσπευσαν να βοηθήσουν την μικρή και να την σώσουν από τα δόντια του αδέσποτου.

Η έντρομη μητέρα ειδοποίησε τον σύζυγό της μεταφέροντας το παιδί τους στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, για να επουλωθούν οι πληγές και τα τραύματα που προκλήθηκαν από τα δαγκώματα του σκύλου.
Μάλιστα χρειάστηκε αρκετή ώρα ώστε το τραυματισμένο κοριτσάκι να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από την επίθεση του άγριου ζώου.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς υπέβαλλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ στο σημείο της επίθεσης κλήθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν.

Κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν το πάγιο αίτημα για τη δημιουργία στέγης αδέσποτων ζώων στην περιοχή, πριν συμβεί κάτι χειρότερο.
 
Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA