Εγκατέλειψαν μωρό με τον ομφάλιο λώρο μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εγκατέλειψαν μωρό με τον ομφάλιο λώρο μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο!

Ανατριχίλα προκαλεί στο νησί της Ρόδου το περιστατικό εγκατάλειψης νεογέννητου μωρού στην περιοχή Πεύκοι κοντά στην Λίνδο...

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί και έχει ήδη ειδοποιηθεί η Εισαγγελία Ρόδου καθώς και ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας που ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό της μάνας.

Tο νεογνό εγκαταλείφθηκε απο τη μητέρα του μέσα σε μικρό χαρτοκιβώτιο σε τηλεφωνικό θάλαμο, κοντά σε κεντρικό σημείο των Πεύκων, έχοντας ακόμη στο σωματάκι του τον ομφάλιο λώρο! 

Βρέθηκε τυλιγμένο μέσα σε σεντόνια (κατά πάσα πιιθανότητα ξενοδοχείου) ενώ υπήρχε δίπλα του σημείωμα πιθανότατα γραμμένο απο τη μητέρα που το εγκατέλειψε.

«Παρακαλώ να προσέξετε το παιδί και να σας έχει ο Θεός καλά», έγραφε στο σημείωμα.

Διερχόμενη τουρίστρια πέρασε κοντά από το σημείο, άκουσε τα κλάματα του και όταν αντίκρισε το μωρό έπαθε σοκ!

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ που έστειλε στο σημείο ασθενοφόρο, ενώ για καλή τύχη του παιδιού στην περιοχή βρίσκονταν γνωστός γυναικολόγος της περιοχής, ο οποίος έκοψε τον ομφάλιο λώρο, προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και περιέθαλψε το νεογνό μέχρι να φθάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Oι Αρχές εικάζουν ότι η μητέρα είναι Ελληνίδα και νεαρής ηλικίας, λόγω του καλού γραφικού της χαρακτήρα και του γεγονότος ότι στο σημείωμα δεν υπήρχαν ορθογραφικά λάθη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA