Σοκάρει ο βιαστής της φοιτήτριας στη Δάφνη – «Τι θέλετε; Είχαμε σχέση με την κοπέλα» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοκάρει ο βιαστής της φοιτήτριας στη Δάφνη – «Τι θέλετε; Είχαμε σχέση με την κοπέλα» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτροπιασμό προκάλεσε η αποκάλυψη ομηρίας και κακοποίησης μιας νέας κοπέλας από 52χρονο στη Δάφνη...

Η 22χρονη φοιτήτρια δούλευε ως οικιακή βοηθός στο σπίτι που αποδείχτηκε το κολαστήριό της. Ακόμη και οι αστυνομικοί που την εντόπισαν σπάζοντας την πόρτα με τσεκούρι, δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Σοκ προκαλεί το περιεχόμενο της κατάθεσης της 22χρονης για την φρίκη που έζησε, καθώς περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της ομηρίας της από τον 52χρονο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που είδαν το βίντεο το οποίο τράβηξε με φορητή κάμερα ο 52χρονος, περιγράφουν τη σεξουαλική κακοποίηση, της 22χρονης με μία λέξη: «Φρίκη!».

Αυτό που «καίει» τον δράστη είναι το βίντεο καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 52χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί την κοπέλα με σεξουαλικά βοηθήματα επί 24 ώρες, ενώ παράλληλα την χτυπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές. Όταν το θύμα συνερχόταν, ο 52χρονος την αναισθητοποιούσε ξανά.

«Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...», αναφέρει η νεαρή γυναίκα στην κατάθεση.

Ο δράστης οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα και εμφανίστηκε αμετανόητος, ενώ δήλωσε στις κάμερες πως «είχε σχέσεις με την κοπέλα».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Παράλληλα τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου βίντεο από το σπίτι-κολαστήριο του 52χρονου άνδρα.

Πρόκειται για βίντεο που είχε αναρτηθεί στο λογαριασμό του στο facebook πριν από δύο χρόνια.

Στα πλάνα φαίνεται ένα δωμάτιο, στο οποίο ο φερόμενος ως δράστης βιντεοσκοπούσε τον σκύλο του να παίζει και τον ίδιο από κάτω να σχολιάζει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA