Εκδήλωση στο Χίλτον διοργάνωσε η Χαλκιδέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκδήλωση στο Χίλτον διοργάνωσε η Χαλκιδέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση για τον εορτασμό των 182 χρόνων από την ίδρυση του Αρείου Πάγου, διοργάνωσε η Βασιλική Θάνου, η οποία σε λίγες εβδομάδες αποχωρεί από το δικαστικό σώμα...

Το παρών έδωσε ο Αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος κατά το σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε ότι Δικαιοσύνη είναι πυλώνας της Δημοκρατίας σημειώνοντας ότι τα φρούρια πέφτουν από μέσα. Παράλληλα τόνισε ότι η Βασιλική Θάνου στοχοποιήθηκε άδικα.

Παρόντες ήταν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου, η πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, η γενική επίτροπος των Διοικητικών Δικαστηρίων Ευτυχία Φουντουλίδου, ο πρόεδρος της ¨Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτριος Ασπρογέρακας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Βουλής, της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλης Κόκκινος, ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Λινός, η δικηγόρος Ελένη Τζούλη, δικαστές, εισαγγελείς, κ.λπ.
Η εκδήλωση δεν βρήκε σύμφωνη την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, αρκετούς ανώτερους και ανώτατους δικαστές που δεν παρευρέθηκαν, ενώ ηχηρή απουσία ήταν εκείνη του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή (λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) αλλά και του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA