Όπως ήταν αναμενόμενο: Τέλος στα σενάρια και στα όνειρα του ΑΟ Χαλκίς για άνοδο στη Football League - Και του χρόνου στη Γ΄ Εθνική με Ιστιαία και Ταμυναϊκό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Όπως ήταν αναμενόμενο: Τέλος στα σενάρια και στα όνειρα του ΑΟ Χαλκίς για άνοδο στη Football League - Και του χρόνου στη Γ΄ Εθνική με Ιστιαία και Ταμυναϊκό

Οριστικά με 18 ομάδες το νέο πρωτάθλημα της Football League...

Ο ΑΟ Χαλκίς βγήκε δεύτερος στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και η προκήρυξη του πρωταθλήματος ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, ότι την άνοδο στη Football League παίρνουν μόνο οι πρωταθλητές, και στη προκειμένη περίπτωση, η Παναχαϊκή που κατέκτησε πανεύκολα την πρώτη θέση του 3ου ομίλου.

Ωστόσο, εδώ και λίγους μήνες είχε αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία - από δημοσιεύματα, κύκλους της ομάδας και της διοίκησης, ότι ο ΑΟ Χαλκίς ενδέχεται να ανέβει στη Football League , όπως και οι υπόλοιποι δευτεραθλητές της Γ΄Εθνικής.

Σε όλα αυτά τα σενάρια και όνειρα θερινής νυκτός, έβαλε τέλος η διοργανώτρια αρχή της Football League κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (20-06-2017), όπου ανακοινώθηκε πως τη σεζόν 2017-18 το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο των 18 ομάδων.

Μάλιστα, όχι μόνο δεν συζητήθηκε το θέμα των δύο ομίλων (που ήλπιζε ο ΑΟ Χαλκίς) αλλά το σώμα αποφάσισε να προτείνει τη μείωση στις 16 ΠΑΕ από την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Σύμφωνα με την πρόταση που ψηφίστηκε από τη Football League, την προσεχή σεζόν θα προβιβάζονται δύο στη Super League, θα υποβιβάζονται 4 στη Γ' Εθνική και δύο θα ανεβαίνουν από τη Γ' Εθνική.

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Γ΄Εθνική, παρέα με την Ενωση Ιστιαίας και τον Ταμυναϊκό.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA