Σκύρος: Σίμος Κεδίκογλου και Φάνης Σπανός διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο με όλα τα έξοδα πληρωμένα (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκύρος: Σίμος Κεδίκογλου και Φάνης Σπανός διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο με όλα τα έξοδα πληρωμένα (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)

Σκύρος: Σίμος Κεδίκογλου και Φάνης Σπανός διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Σκύρο με όλα τα έξοδα πληρωμένα (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)
Πρωτοφανές τζαμπατζιλίκι για 100 ευρώ! Άγνωστες πτυχές είχε τελικά η 41η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) που πραγματοποιήθηκε στη Σκύρο τον περασμένο Μάϊο με θέμα την «παραγωγική ανασυγκρότηση στο νησιωτικό χώρο»...

Εκτός από τους Επιμελητηριακούς συμβούλους, έδωσαν επίσης το παρών ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, -με τον οποίο, ο βουλευτής, όλα αυτά τα χρόνια, έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα φιλική σχέση-, οι οποίοι όπως θα δείτε στα έγγραφα που ακολουθούν, διέμειναν δωρεάν στο τετράστερο ξενοδοχείο "Nefeli Hotel" αφού τα έξοδα διαμονής τους (100-120 ευρώ ο έκαστος) πληρώθηκαν από το Επιμελητήριο Εύβοιας, όπως φυσικά και των Επιμελητηριακών συμβούλων (Αγιοστρατίτη, Σταθόπουλος, Φωκίτης κ.α.).
Και το ερώτημα φυσικά που τίθεται είναι αν το νόμιμο είναι και ηθικό... Πως είναι δυνατόν ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Φάνης Σπανός που εισπράττουν παχυλούς μηνιαίους μισθούς, να καταδέχτηκαν να μην πληρώσουν έστω αυτά τα 100 ευρώ από την τσέπη τους και να προτιμήσουν να επωμιστεί τα έξοδα το Επιμελητήριο Εύβοιας, την εποχή μάλιστα που οι επαγγελματίες έχουν περιέλθει σε ένα τραγικό αδιέξοδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:


Δείτε τα έγγραφα και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ:
(ΕΔΩ) και (ΕΔΩ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA