Χαλκίδα: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιώργου Βοσκού - Ποιοι έδωσαν το παρών (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιώργου Βοσκού - Ποιοι έδωσαν το παρών (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28-06-2017) στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βοσκό που «έσβησε» μέσα στη θάλασσα το μεσημέρι της Δευτέρας (26-06-2017) στη Πλαζ Αστέρια...

Φανερά συντετριμμένη η Καίτη Βοσκού αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, μαζί με την μοναχοκόρη τους, Νόνικα, αλλά και πολλών συγγενών που ταξίδεψαν ακόμη και από την Κύπρο.

Το παρών έδωσαν δεκάδες πολίτες, ασθενείς, συνάδελφοι, φίλοι και πρώην συνεργάτες του 65χρονου καρδιολόγου που διετέλεσε Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων για πολλά έτη επί δημαρχίας Ζεμπίλη, ενώ στις Εθνικές εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ.
Μεταξύ των παρευρισκομένων, ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος, o πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Πέτρος Ποδάρας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Μπαντούνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, Γιάννης Μπάκας, Έλενα Βάκα, Βασίλης Γουρνής, Ιωάννα Δαριβέρη, η γιατρός Βάσω Μπίμπαση, ο πρώην επιχειρηματίας Γαληνός Λαουτάρης, ο πρόεδρος Πελοποννησίων Εύβοιας, Θεοδόσης Γεωργακόπουλος και πολλοί άλλοι.
Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο η απουσία πολλών νυν αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων του Δήμου Χαλκιδέων, αν αναλογιστεί κανείς και την έκδοση ψηφίσματος που ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Χαλκιδέων, το οποίο τόνιζε πως «θα παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος».

Απόντες σήμερα, μεταξύ άλλων, ήταν οι αντιδήμαρχοι, Λίλιαν Ζλακώνη, Βασίλης Καθαροσπόρης, Βασίλης Τουχτίδης, Νίκος Γεωργαλάς, Μιχάλης Κεράτσας, Γιώργος Γιογιός, Σωτήρης Γεωργίου, Γιώργος Μπουραντάς και πλήθος δημοτικών συμβούλων όπως, ο Αντώνης Πατέλης, ο Κώστας Τσάμαρης, ο Νίκος Λεβέντης κ.α.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA