Εφετείο: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της 29χρονης Ηριάννας - Η απόφαση έφερε οργή και ένταση έξω από τον Άρειο Πάγο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εφετείο: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της 29χρονης Ηριάννας - Η απόφαση έφερε οργή και ένταση έξω από τον Άρειο Πάγο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της 29χρονης Ηριάννας, η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης για συμμετοχή στην οργάνωση “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς” με μόνο στοιχείο ένα αμφιλεγόμενο, μερικό δείγμα DNA - H απόφαση από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών που δείχνει τον δρόμο της επιστροφής στις φυλακές στην 29χρονη ελήφθη με οριακή πλειοψηφία 3 προς 2...

Στο άκουσμα της απόφασης, φίλοι και υποστηρικτές της Ηριάννας ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και συνθήματα μέσα στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του δικαστηρίου. 

Μάλιστα κάποιοι πέταξαν και μπουκάλια με νερό, ενώ ακούστηκαν και έντονες διαμαρτυρίες, όπως «βγάλατε τον Τσοχατζόπουλο έξω, και αφήνετε μέσα την 29χρονη». 
Η ένταση μεταφέρθηκε και στους δρόμους πέριξ του Εφετείου. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ομάδες νεαρών πέταξαν πέτρες σε διμοιριές των ΜΑΤ έξω από το Άρειο Πάγο και έβαλαν φωτιά σε κάδους στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA