Εν ψυχρώ δολοφονία 59χρονου μέρα μεσημέρι στον Γέρακα - «Βεντέτα» βλέπουν οι αστυνομικοί (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εν ψυχρώ δολοφονία 59χρονου μέρα μεσημέρι στον Γέρακα - «Βεντέτα» βλέπουν οι αστυνομικοί (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει το έγκλημα στον Γέρακα μέρα μεσημέρι με θύμα έναν 59χρονο άνδρα, πατέρα του 23χρονου που είχε σκοτώσει τον 20χρονο φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα πέρσι το Μάιο στην Πεντέλη...

Ο 59χρονος άνδρας είχε πάει στο σούπερ μάρκετ που βρίσκετε στην συμβολή των οδών Μαραθώνος και Σπάτων για να κάνει τα ψώνια του, και όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό του δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, δύο στο κεφάλι και άλλες δύο στο σώμα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι ο 59χρονος είχε σταθμεύσει στο σημείο το αυτοκίνητο του και πέρασε απέναντι την λεωφόρο Μαραθώνος, όπου ψώνισε σε κατάστημα και επέστρεψε.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η δολοφονία του τοποθετείται χρονικά στις δώδεκα το μεσημέρι του Σαββάτου. Το θύμα προβλήθηκε στην θέση του οδηγού, από πίσω, πιθανόν με περίστροφο γιατί δεν βρέθηκαν κάλυκες.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 15:30 από διερχόμενο πολίτη που είδε το όχημα με έναν νεκρό άνδρα.

To ενδεχόμενο εκδικητικής ενέργειας εξετάζει η Αστυνομία. Ωστόσο, όπως αναφέρουν στη λεωφόρο Κατεχάκη είναι ακόμα νωρίς για οριστικά συμπεράσματα.

Αναλυτικά η δήλωση των επιτελών:

«Εξετάζουμε, προς το παρόν, σοβαρά το ενδεχόμενο η δολοφονία του 59χρονου το μεσημέρι του Σαββάτου στον Γέρακα, να προέρχεται από εκδικητική ενέργεια αγνώστου για την δολοφονία του 20χρονου σπουδαστή Θόδωρου Γαλαζούλα τον Μάιο του 2016 όπου ως δράστης κατηγορήθηκε και έχει προφυλακισθεί ο γιος του 59χρονου.
 

Και αυτό γιατί ο 59χρονος που εργαζόταν σαν οικοδόμος και σε διαφημιστική εταιρεία συγγενούς του, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ Μ-Λ στα Χανιά, δεν φαίνεται ότι είχε καμιά ποινική εμπλοκή και καμία άλλη προσωπική εκκρεμότητα. Ακόμη έχουμε πληροφορηθεί ότι η δολοφονία του 20χρονου και η εξιχνίαση της υπόθεσης είχε πυροδοτήσει τους τελευταίους μήνες σειρά εντάσεων.
 

Όμως είναι βεβαίως νωρίς να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και επικεντρωνόμαστε στην εξέταση του υλικού από κάμερες, σε αναφορές αυτοπτών μαρτύρων κι άλλες ενέργειες. Κι αυτό γιατί μπορεί να υπάρχουν και άλλες άγνωστοι παράμετροι στο κίνητρο και τον τρόπο δράσης του δολοφόνου.» 

Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA