Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε δημόσια ρεζίλι την «έξυπνη» πόλη του Δήμου Χαλκιδέων: «Θα σε φέρω στη Χαλκίδα να δεις τι γίνεται από σκουπίδια, ούτε κάδους απορριμάτων δεν έχει» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε δημόσια ρεζίλι την «έξυπνη» πόλη του Δήμου Χαλκιδέων: «Θα σε φέρω στη Χαλκίδα να δεις τι γίνεται από σκουπίδια, ούτε κάδους απορριμάτων δεν έχει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημόσιο ρεζιλίκι για την πρώτη «έξυπνη» πόλη της Ελλάδας (σ.σ. εδώ γελάνε) και τον Δήμο Χαλκιδέων, εν μέσω τουριστικής και καλοκαιρινής περιόδου...

Με αφορμή το ρεπορτάζ για τις σακούλες σκουπιδιών που μάζεψε από τις παραλίες των Αντιπαξών η οικογένεια του διάσημου χολυγουντιανού ηθοποιού Γουίλ Σμίθ, η Τατιάνα Στεφανίδου γνωστοποίησε on air, την κατάσταση που επικρατεί στην Χαλκίδα αλλά και στη Δροσιά που διαμένει η γνωστή παρουσιάστρια.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε στη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Χρίσλα θα σε φέρω στη Χαλκίδα να δεις εκεί τι γίνεται από σκουπίδια. Εκεί στην παραλία κάτω, πωωω... Στο δρόμο να περπατήσεις εκεί, ούτε κάδους απορριμάτων δεν έχει στη περιοχή που είμαι εγώ. Πρέπει να πας μακριά έχει κάτι κάδους εκεί...»
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA