Η Χαλκιδέα πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου διορίστηκε προϊσταμένη στο Νομικό Γραφείο του πρωθυπουργού (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Χαλκιδέα πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου διορίστηκε προϊσταμένη στο Νομικό Γραφείο του πρωθυπουργού (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χαλκιδέα πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου, αναλαμβάνει καθήκοντα άμισθης προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα...

Η Β. Θάνου ολοκλήρωσε την θητεία της ως Πρόεδρος του Αρείου Πάγου την 30η Ιουνίου. Διετέλεσε πρωθυπουργός της χώρας το καλοκαίρι του 2015 και μέχρι τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Η Βασιλική Θάνου εισήλθε στο Δικαστικό Σώμα το 1975 και προήχθη σε Πρόεδρο Πρωτοδικών το 1992, σε εφέτη το 1996 και σε Πρόεδρο Εφετών το 2005. Μετά την προαγωγή της σε Αρεοπαγίτη, από το 2008 μέχρι το 2014 υπηρέτησε στο Δ’ Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. Το 2014 προήχθη σε Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και προήδρευσε του ίδιου αυτού τμήματος, ενώ την 1η Ιουλίου του 2015 ανέλαβε την Προεδρία του Αρείου Πάγου. 

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, το ρεπορτάζ από την επίσκεψη της τον Σεπτέμβριο του 2015 στη Χαλκίδα ως πρωθυπουργός, για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA