Με τον Νίκο Μαυραγάνη συναντήθηκε το Δ.Σ. του Σωματείου Ταξί Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με τον Νίκο Μαυραγάνη συναντήθηκε το Δ.Σ. του Σωματείου Ταξί Χαλκίδας

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ταξί Χαλκίδας συναντήθηκε με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νικόλαο Μαυραγάνη για να συζητήσει θέματα που αφορούν τον κλάδο γενικά και τοπικά...
 

Η ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει:
 

Στην ερώτηση σε ποιο στάδιο βρίσκεται το νέο νομοσχέδιο ο υφυπουργός απάντησε ότι θα είναι έτοιμο προς ψήφιση ως τα τέλη Ιουλίου και όλα όσα έχουν συζητηθεί από κοινού με την πανελλήνια ομοσπονδία των ταξί και συμπεριελήφθησαν σε αυτό.
 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επικείμενη απόφαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τον καθορισμό τον εδρών των ταξί και μεταξύ άλλων ο καθ’ ύλην αρμόδιος υφυπουργός τόνισε: «Οι άδειες ταξί είναι δημοσίου σκοπού και εκδίδονται για την εξυπηρέτηση του κοινού τής έδρας τής οποίας εκδόθηκαν. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και για να μην μείνουν οι κάτοικοι των μικρότερων εδρών χωρίς την κοινωνική εξυπηρέτηση των ταξί που ανήκουν σε αυτές, ο νομοθέτης απαγορεύει τη συνένωση εδρών.
 

Άλλωστε όταν υπήρχε η δυνατότητα κατά το έτος 2012 οι Περιφέρειες να μεταβάλουν τις έδρες των Νομών, εφόσον είχαν διαπιστώσει κοινωνική ανάγκη για αυτόν το σκοπό, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κρίνοντας ότι δεν υπήρχε καμία ανάγκη για μεταβολή των εδρών, αποφάσισε την οριστικοποίηση των εδρών για πάντα, όπως σήμερα είναι και βρίσκονται».
 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας
Κακαλιάς Νικόλαος    Κιούσης Κων/νος

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA