Πλήρη στήριξη Τσίπρα σε Πολάκη για τη διαμάχη με τους δικαστές - «Εμείς οι αστοιχείωτοι ξεπερνάμε και θεσμικά εμπόδια» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πλήρη στήριξη Τσίπρα σε Πολάκη για τη διαμάχη με τους δικαστές - «Εμείς οι αστοιχείωτοι ξεπερνάμε και θεσμικά εμπόδια»

Την απόλυτη στήριξη του πρωθυπουργού έχει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης...

Η στήριξή αυτή μάλιστα έγινε με τον πιο επίσημο τρόπο, από τα χείλη του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του προς τους εργαζομένους του υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της θεσμικής επίσκεψής του.
«Εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνάμε πολλές φορές, ακόμα και θεσμικά εμπόδια, αυτών που έχουν ιδιαίτερη στοιχείωση και να μας στήνουν τέτοια εμπόδια, θα τα ξεπερνάμε», είπε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ομιλίας του, κοιτώντας προς το μέρος του Παύλου Πολάκη και γελώντας με νόημα, ενώ μάλιστα στο σημείο εκείνο το κοινό που τον άκουγε διέκοψε με χειροκροτήματα. Η αναφορά ήταν σαφής προς την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών, που αναφέρεται στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και χαρακτηρίζει την κριτική του «αστοιχείωτη»!

Ο Παύλος Πολάκης προηγουμένως, με αφορμή απόφαση του ΣτΕ, είχε γράψει... ποίημα στο λογαριασμό του στο facebook, χαρακτηρίζοντας την Δικαιοσύνη «προστασία του κάθε "νταβατζή"».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA