ΙΕΚ PRAXIS σε Αθήνα - Χαλκίδα: Η πρώτη πράξη της επιτυχίας! Ποιες ειδικότητες λειτουργούν και τι προοπτικές έχουν οι σπουδαστές! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΙΕΚ PRAXIS σε Αθήνα - Χαλκίδα: Η πρώτη πράξη της επιτυχίας! Ποιες ειδικότητες λειτουργούν και τι προοπτικές έχουν οι σπουδαστές! (ΦΩΤΟ)

ΙΕΚ PRAXIS: Η πρώτη πράξη της επιτυχίας! Ποιες ειδικότητες λειτουργούν και τι προοπτικές έχουν οι σπουδαστές! (ΦΩΤΟ)
Το ΙΕΚ PRAXIS είναι το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο που ξεκίνησε από την Χαλκίδα και επεκτάθηκε με μεγάλη επιτυχία και στην Αθήνα!

Διευθυντής εκπαίδευσης του ΙΕΚ PRAXIS είναι ο Περικλής Τζοβλάς, ο οποίος αναλύει, παρακάτω, τους λόγους της επιτυχημένης αυτής πορείας:

Γιατί να προτιμήσει κάποιος το IEK PRAXIS στην Χαλκίδα;

Γιατί είναι το πιο ποιοτικό εκπαιδευτήριο. Από άποψη επιπέδου σπουδών, εγκαταστάσεων, εκπαιδευτών και παροχών, υπερέχει από οποιοδήποτε εκπαιδευτήριο της Αθήνας ή της επαρχίας. Έτσι μπορεί κάποιος να σπουδάσει στην πόλη του, χωρίς έξοδα μετακινήσεων και διαμονής, εξασφαλίζοντας την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Ποιες ειδικότητες λειτουργούν στο IEK PRAXIS;

Λειτουργούν οι 50 πιο Δυναμικές Ειδικότητες, μεταξύ των οποίων: Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Ξενοδοχειακά, Παιδαγωγικά, Λογιστική, Κομμωτική, Γραφιστική, Πληροφορική, Προπονητική, 
Β. Φυσικοθεραπείας, Β. Φαρμακείου και πολλές άλλες που μπορεί κανείς να διαβάσει αναλυτικά στην νέα ανανεωμένη μας ιστοσελίδα: www.iekpraxis.gr

Τι προοπτικές έχουν οι σπουδαστές του IEK PRAXIS σε αυτές τις ειδικότητες;

Είναι ειδικότητες με πολύ μεγάλη ζήτηση. Το οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας της σχολής μας, εξασφαλίζει σε ΟΛΟΥΣ τους σπουδαστές: Πρακτική Άσκηση σε επιχειρήσεις της ειδικότητας και τους προωθεί αποτελεσματικά στην απασχόληση, υποστηρίζοντας τους για τουλάχιστον 1 χρόνο μετά το τέλος των σπουδών. Αξίζει να διαβάσετε τις ιστορίες και την γνώμη των επιτυχημένων αποφοίτων μας στην ιστοσελίδα μας.

Το ΙΕΚ PRAXIS είναι αναγνωρισμένο από το κράτος; Τι δικαιώματα έχουν οι σπουδαστές;

Το ΙΕΚ PRAXIS είναι Αδειαδοτημένο Ιδιωτικό ΙΕΚ από το Υπουργείο Παιδείας και χορηγεί βεβαιώσεις Επαγγελματικής Κατάρτισης απολύτως ισότιμες με αυτές των Δημοσίων ΙΕΚ. Οι σπουδαστές των ΙΙΕΚ δικαιούνται αναβολή στράτευσης και μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, μοριοδοτούμενοι με 150 μονάδες.

Τι εγκαταστάσεις διαθέτει το ΙΕΚ PRAXIS στην Χαλκίδα;

Είμαστε ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Με χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα υπερσύγχρονων εργαστηρίων, το ΙΕΚ PRAXIS επενδύει κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την ανανέωση του εξοπλισμού και την διαρκή βελτίωση των εγκαταστάσεων. Προτείνω σε όλους τους γονείς και τους υποψήφιους σπουδαστές να μας επισκεφθούν για να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις μας.

Πως εξασφαλίζετε ένα υψηλό επίπεδο σπουδών; Τι παροχές προσφέρει το IEK PRAXIS;

Με επιλογή και διαρκή αξιολόγηση καταξιωμένων εκπαιδευτών, οι οποίοι - όπως λένε οι σπουδαστές μας - είναι το πιο δυνατό μας σημείο. Με οργανωμένη εκπαιδευτική διαδικασία, επιμονή στην καθημερινή πρακτική εξάσκηση, εκπαιδευτικές επισκέψεις, δωρεάν όλο το εκπαιδευτικό υλικό, τα αναλώσιμα και πολλά έξτρα σεμινάρια, ΔΩΡΕΑΝ Ξένες Γλώσσες και Η/Υ. Κυρίως όμως γιατί ασχολούμαστε προσωπικά με τον κάθε σπουδαστή, γνωρίζοντας τον με το όνομά του.

IEK PRAXIS

ΑΘΗΝΑ: ΣΑΡΙΠΟΛΟΥ 5
(δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο) ΤΚ 10682
210-8825206, 210-8230090

 

ΧΑΛΚΙΔΑ (Κτίριο 1): ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΪΝΑ 95
(δίπλα στην Νομαρχία) ΤΚ 341 32
22210-74005, 22210-61607

 

ΧΑΛΚΙΔΑ (Κτίριο 2): ΑΡΕΘΟΥΣΗΣ 123 & ΙΠΠΟΚΛΕΟΥΣ
(φανάρια ΔΑΡΙΓΚ) ΤΚ 341 32
22210-77277, 22210-75513
 

Site: http://www.iekpraxis.gr/
Email: info@iekpraxis.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA