Νοσοκομείο Χαλκίδας - Αποκάλυψη: Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του γιατρού και προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ Αντωνίου-Πάρι Σώτου! Απουσιάζει εδώ και μήνες, αλλά πληρώνεται κανονικά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας - Αποκάλυψη: Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του γιατρού και προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ Αντωνίου-Πάρι Σώτου! Απουσιάζει εδώ και μήνες, αλλά πληρώνεται κανονικά!

Αποκλειστικό! Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πειθαρχική έρευνα που διενεργείται σε βάρος του γιατρού και προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ Αντωνίου-Πάρι Σώτου, ο οποίος φέρεται να απουσιάζει εδώ και μήνες από το Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά να πληρώνεται όμως κανονικά...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γνωστός ορθοπεδικός ο οποίος είναι και στέλεχος του ΚΚΕ, απουσιάζει από τα καθήκοντα του με πολυήμερες άδειες που ζήτησε να του χορηγηθούν από το αρμόδιο τμήμα για λόγους υγείας.

Ωστόσο, η αρμόδια επιτροπή του Νοσοκομείου Χαλκίδας φέρεται να μην έχει εγκρίνει αυτές τις άδειες, με αποτέλεσμα να διαταχθεί πειθαρχική έρευνα σε βάρος του γιατρού, από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Παναγιώτη Τζαφέρο, ο οποίος ενημέρωσε το Υπουργείο Υγείας για να αποφασίσει επί του εν λόγω θέματος, αν ασκηθεί δηλαδή πειθαρχική δίωξη ή όχι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA