Το τελευταίο χειροκρότημα για την Ζωή Λάσκαρη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το τελευταίο χειροκρότημα για την Ζωή Λάσκαρη (ΦΩΤΟ)

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη Ζωή Λάσκαρη, η οποία «έφυγε» ξαφνικά, το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 73 ετών...

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σύντροφός της ζωής της για πάνω από 40 χρόνια έφθασε στην εκκλησία από τις 10 το πρωί φανερά συγκινημένος ενώ λίγο αργότερα έφθασαν οι κόρες της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μαρθα Κουτουμάνου αλλά και η εγγονή της ηθοποιού, Ζένια.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ζωή, με ένα σύντομο επικήδειο. «Πάντα με συγχωρούσες. Σ' ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σ' ευχαριστω για όλα όσα θα μου δίνεις. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Πλήθος συνάδελφων της μεγάλης ηθοποιού, επίσης, της είπαν το τελευταιο αντίο. Μεταξύ αυτών και η Νόνικα Γαληνέα, η οποία έφτασε στην εκκλησία εμφανώς συγκινημένη.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Ο ίδιος έφτασε στον ιερό ναό, υποβασταζόμενος από τον γιο του Νικόλαο, ενώ ήταν έκδηλη η συγκίνησή του.

H εξόδιος ακολουθία της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου, στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι και η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένεια της αγαπημένης ηθοποιού έχει απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου (τηλ.: 210 5141953). 

Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA