Το χρονικό της τραγωδίας στην παραλία: Δεν ήξερε κολύμπι το ζευγάρι που πνίγηκε στη θάλασσα προσπαθώντας να βοηθήσει τα παιδιά του - Η συγκλονιστική μαρτυρία του 24χρονου που έσωσε τα δύο ανήλικα παιδιά! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το χρονικό της τραγωδίας στην παραλία: Δεν ήξερε κολύμπι το ζευγάρι που πνίγηκε στη θάλασσα προσπαθώντας να βοηθήσει τα παιδιά του - Η συγκλονιστική μαρτυρία του 24χρονου που έσωσε τα δύο ανήλικα παιδιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ολόκληρο νησί θρηνεί το χαμό δυο νέων ανθρώπων, δυο γονιών που θυσιάστηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους - Οι διακοπές για τον 35χρονο Βενιζέλο Στρατάκη από τη Ροδιά Ηρακλείου και την 37χρονη σύντροφό του Κατερίνα Καναβάκη από τις Κάτω Αρχάνες Ηρακλείου εξελίχθηκαν σε οικογενειακή τραγωδία...

Οι δυο άτυχοι γονείς είχαν κατασκηνώσει στην παραλία του Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο μαζί με τα παιδιά τους. Εκείνος είχε δυο κόρες κι εκείνη έναν γιο και μια κόρη. 

Ήταν βράδυ Δεκαπενταύγουστου, ανήμερα της Παναγίας, όταν έγιναν όλα. Ήταν αργά το απόγευμα όταν τα δυο μικρά παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, μπήκαν στη θάλασσα για να κολυμπήσουν. 

Ο πατέρας από την ακτή αντιλήφθηκε ότι τα παιδιά καλούσαν σε βοήθεια και μαζί με τη σύντροφό του μπήκαν στην ταραγμένη θάλασσα για να τα βγάλουν έξω.  

Τόσο εκείνος, όμως, όσο και η σύντροφός του, δεν κατάφεραν να φτάσουν τα παιδιά, που τα είχε παρασύρει το ρεύμα και χάθηκαν από τα μάτια των υπόλοιπων πολιτών.

Αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό.

«Αυτοί δεν ήξεραν μπάνιο. Ο άνδρας είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο. Βούτηξαν από ένστικτο», λέει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1.

Στην παραλία, όπου εξελίχθηκε η τραγωδία, υπάρχει μία μικρή ταβέρνα. Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη, μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, βούτηξε στη θάλασσα και με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε να βγάλει στην ακτή τα δύο ανήλικα παιδιά.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA