Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: Γειτόνισσα της άτυχης εγκύου μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - «Άκουσα ένα δυνατό σπινιάρισμα, μια κραυγή και μετά την είδα αναίσθητη στη πυλωτή! Το ασθενοφόρο καθυστέρησε γύρω στα 50 λεπτά» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΛΟΠΥ
 

Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: Γειτόνισσα της άτυχης εγκύου μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - «Άκουσα ένα δυνατό σπινιάρισμα, μια κραυγή και μετά την είδα αναίσθητη στη πυλωτή! Το ασθενοφόρο καθυστέρησε γύρω στα 50 λεπτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστική μαρτυρία! Στο EviaZoom.gr μιλάει αποκλειστικά η πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένη Αϊδίνη η οποία διαμένει ακριβώς δίπλα από το σπίτι που σημειώθηκε η ασύλληπτη τραγωδία με την 31χρονη έγκυο που έχασε τόσο άδικα την ζωή της...
 
ΒΙΝΤΕΟ
«Αυτό που άκουσα είναι ένα δυνατό σπινιάρισμα, μία κραυγή και από κει και πέρα όταν κατέβηκα κάτω η κοπέλα ήταν ξαπλωμένη, αναίσθητη στη πυλωτή. Προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με το ΕΚΑΒ και προσπαθούσαμε να την συνεφέρουμε. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Επικοινώνησα με μια φίλη μου στο νοσοκομείο, μου είπε πιο τηλέφωνο να πάρω.

Απάντησαν μετά το ηχητικό μήνυμα που σε βάζει στην αναμονή. Προσπαθούσαν να καταλάβουν που είναι η οδός Μέντας της Έξω Παναγίτσας. Προφανώς το κέντρο δεν είναι εδώ Χαλκίδα, οπότε δεν ξέρανε τις διευθύνσεις. Ενημερώθηκα μετά ότι είναι στην Αθήνα και αφού τους δώσαμε το στίγμα, την διεύθυνση που βρισκόμαστε, περιμέναμε, περιμέναμε όλοι, έβγαινε ο κόσμος έξω μήπως ακούσει σειρήνα ή να δουν αν έρχεται το ΕΚΑΒ. 

Ξαναπροσπάθησα να επικοινωνήσω, μου είπαν ότι έρχεται από στιγμή σε στιγμή, από λεπτό σε λεπτό, τέλος πάντων καθυστέρησε αρκετά. Έκανε να έρθει γύρω στα 50 λεπτά. Αυτό είναι απαράδεκτο πραγματικά. Είναι αδύνατον ένα ασθενοφόρο να έρχεται από την Χαλκίδα και να κάνει 1 ώρα για να έρθει στην 'Έξω Παναγίτσα που θέλουμε 10 λεπτά. 

Μπορεί λόγω Κυριακής να έκανε ένα τέταρτο αλλά είναι αδύνατο να κάνει 1 ώρα. Δεν ξέρω αν τους έπαιρναν από τις διακοπές τους ή τις άδειες τους λόγω Κυριακής, αλλά αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο...» τόνισε στο EviaZoom.gr η Ελένη Αϊδίνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της άτυχης εγκύου - Αποκαλύφθηκε ότι δεν ξέρει να οδηγεί και δεν διαθέτει δίπλωμα! Μετακίνησε το μοιραίο όχημα για να απλώσει τα ρούχα η 31χρονη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οικογενειακή τραγωδία χωρίς προηγούμενο στην Έξω Παναγίτσα: Σε κατάσταση σοκ αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι έκανε όπισθεν και σκότωσε κατά λάθος την 31χρονη έγκυο αρραβωνιαστικιά του μέσα στη πυλωτή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ανείπωτη τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: 31χρονη έγκυος μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Σκοτώθηκε σε περίεργο ατύχημα στη πυλωτή του σπιτιού - Θρήνος για την Μαρία Παπαϊωάννου!

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα