ΑΟ Χαλκίς: Ο Κουλιάκης το ξανασκέφτηκε και δεν αναλαμβάνει! Συνεχίζει στη θέση του προέδρου ο «θεριακλής» του ΔΟΑΠΠΕΧ Κώστας Αναγνωστάκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΟ Χαλκίς: Ο Κουλιάκης το ξανασκέφτηκε και δεν αναλαμβάνει! Συνεχίζει στη θέση του προέδρου ο «θεριακλής» του ΔΟΑΠΠΕΧ Κώστας Αναγνωστάκης (ΦΩΤΟ)

Ανατροπές χωρίς τέλος στον ΑΟ Χαλκίς...

Όπως σας είχαμε ενημερώσει (δείτε ΕΔΩ) η ομάδα της Χαλκίδας είχε εκδώσει ανακοίνωση μετά την παραίτηση του Γιώργου Τσαγκάρη, τονίζοντας ότι την θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Evia Food, Θανάσης Κουλιάκης.

Ωστόσο, στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (19-09-2017) έγινε γνωστό ότι Θανάσης Κουλιάκης άλλαξε γνώμη και θα συνεχίσει ως χορηγός, ενώ χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο Κων/νος Αναγνωστάκης που είναι και αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ συνεδρίασε έκτακτα στα γραφεία της ομάδας κι αποφάσισε τα εξής:

1. Να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Τσαγκάρη και Κακαβά, οι οποίοι εκπίπτουν από τα αξιώματά τους και συνεχίζουν ως απλά μέλη.

2. Χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος κος Κων/νος Αναγνωστάκης, ενώ την θέση του Ειδικού Γραμματέα ο κος Βασίλειος Ναστογιάννης, με την διοίκηση να παραμένει ως έχει.

3. Μεγάλος χορηγός κι υποστηρικτής της διοίκησης, παραμένει ο κος Αθανάσιος Κουλιάκης (Evia Food).

4. Καλεί όποιον έχει τη δυνατότητα να πάει την ομάδα ένα βήμα παραπάνω, να έρθει με γραπτή πρόταση στο Δ.Σ. μέχρι την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, να την καταθέσει και την επόμενη μέρα να προκηρύξουμε γενική συνέλευση στην οποία θα παραιτηθούμε όλοι μας.

5. Σε περίπτωση που δε βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, εμείς δεν τα παρατάμε. Συνεχίζουμε να συντηρούμε την ομάδα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA