Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΟ Χαλκίς: Παραιτήθηκε ο Γιώργος Τσαγκάρης - Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Θανάσης Κουλιάκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΟ Χαλκίς: Παραιτήθηκε ο Γιώργος Τσαγκάρης - Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Θανάσης Κουλιάκης (ΦΩΤΟ)

Έτοιμο είχαν τον νέο πρόεδρο, απ' ότι φαίνεται, στον ΑΟ Χαλκίς...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, καθώς ο Γιώργος Τσαγκάρης παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου, την οποία αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Evia Food, Θανάσης Κουλιάκης.

Πριν από λίγο ο Γιώργος Τσαγκάρης ανακοίνωσε ότι ο λόγος της παραίτησης του είναι ότι απέτυχε να ανεβάσει την ομάδα στην Football League. 

Σημειώνεται ότι πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει ψευδώς μέσω facebook ότι η εγγυητική ύψους 300.000 ευρώ κατατέθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς στη Χαλκίδα, ωστόσο όπως αποδείχτηκε, η εγγυητική δεν κατατέθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα η ομάδα της Χαλκίδας να μείνει οριστικά εκτός μπαράζ για την άνοδο στη Football League.

Παράλληλα, τις ίδιες δηλώσεις έκαναν δεξιά και αριστερά και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, και, φέρουν την ίδια ευθύνη με τον απερχόμενο πρόεδρο, με αποτέλεσμα πολλοί φίλαθλοι να ζητούν την παραίτηση ολόκληρου του Δ.Σ.

Αυτό που αναγνωρίζουν όλοι στον Γιώργο Τσαγκάρη που ανέλαβε πέρσι -σε μία δύσκολη καμπή για τον ΑΟ Χαλκίς-, είναι ότι έβαλε τάξη στα οικονομικά της ομάδας, τακτοποιώντας στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις της.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Τσαγκάρη:

«Ως απερχόμενος πρόεδρος του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, θα ήθελα να δηλώσω πως ο λόγος της παραίτησής μου είναι ένας. Ότι απέτυχα να ανεβάσω την ομάδα στην Football League. Ακόμη κι αν η απόφαση της ΕΠΟ είναι τελείως αυθαίρετη και άδικη κατά της ομάδας μας (ακόμη περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού), η ευθύνη πάντα με βαραίνει όχι μόνο θεσμικά αλλά και ηθικά και προσωπικά. Ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς:

«ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ, ΕΠΟΧΗ ΚΟΥΛΙΑΚΗ

Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τα χθεσινά αποτελέσματα που έφερε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου.

• Παραίτηση των κ. κ. Τσαγκάρη και Κακαβά από την διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.

• Ανάληψη της προεδρίας της διοίκησης από του κ. Αναγνωστάκη, ο οποίος αναλαμβάνει να πάει την ομάδα σε Γενική Συνέλευση με θέματα τον οικονομικό απολογισμό και την εγγραφή νέων μελών.

• Μεγάλος χορηγός της ομάδας μας είναι πλέον το Evia Food, με τον κ. Κουλιάκη Θανάση να αναλαμβάνει το μάνατζμεντ της ομάδας, μέχρι να επανδρώσει το δικό του συμβούλιο που θα αναλάβει κι επίσημα (μέσω της Γενικής Συνέλευσης) τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ώστε να πάει κι επίσημα την προεδρική θέση.

• Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, αφενός για να τεθούν όλα τα θέματα και να δοθούν διευκρινήσεις κι απαντήσεις σε όσα ζητήματα προέκυψαν τον τελευταίο καιρό κι αφετέρου να παρουσιαστεί το νέο πλάνο λειτουργίας της ομάδας υπό τον κ. Κουλιάκη.

Χθες το βράδυ η ομάδα δείπνησε, παρουσιάστηκε στους παίκτες ο νέος χρηματοδότης (-μελλοντικός πρόεδρος) ενώ στο τέλος του δείπνο ενημερώθηκαν εκτενώς οι αρχηγοί για την επόμενη μέρα του τμήματός».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA