ΑΟ Χαλκίς - Προοδευτική 3-2 σε φιλική αναμέτρηση: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Μπουσινάκης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΟ Χαλκίς - Προοδευτική 3-2 σε φιλική αναμέτρηση: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Μπουσινάκης!

Φιλική νίκη με 3-2 σημείωσε ο ΑΟ Χαλκίς κόντρα στην Προοδευτική, το απόγευμα της Κυριακής (03-09-2017) στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας...

Ωστόσο το φιλικό επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Περικλή Μπουσινάκη που υπέστη κάταγμα κνήμης και ενδέχεται να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους υπόλοιπους τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου αύριο στο Κ.Α.Τ.. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 χάρις σε γκολ του Κονσταντίνοφ (2) και Χαρτσιά, με την Προοδευτική να μειώνει με τους Κανελλόπουλο και Κόντε.

Ντεμπούτο με την φανέλα του ΑΟ Χαλκίς έκανε και ο Μπλάνκο.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμανης, Βαλκάνος, Θωμας, Καραμπας, Μπακομήτρος, Εμέκα, Ντελέκος, Πολίτης, Χαρτσιάς, Κονσταντίνοφ, Παλιάτσος. Επαιξαν ακόμη οι Μπλάνκο, Τσατσαρώνης, Ανέστης, Πατερίτσας, Ταυταρίδης, Γεωργίου, Τζουβάρας, Μπουσινάκης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Κορωνάκης, Μαρής, Μπελέρης, Δηλαβέρης, Σαλαπάτας, Γκλεγκλές, Κανελλόπουλος. Έπαιξαν ακόμη οι Μύρκος, Ζαχαράτος, Χρήστου, Ζιώγας, Μπρέκου, Μιχαλάκης, Κόντε, Δικαιόπουλος, Φαραζόγλου, Λάμπρου, Αγγελόπουλος

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA