Αυτός είναι ο 60χρονος καθηγητής μουσικής που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο 60χρονος καθηγητής μουσικής που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του! (ΦΩΤΟ)

Έναν 60χρονο καταξιωμένο καθηγητή μουσικής σε ωδείο της βορειοανατολικής Αττικής, και πρώτο φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών συνέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς αποπλανούσε και ασελγούσε συστηματικά σε ανήλικα παιδιά και συγκεκριμένα σε ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες του, 9 έως 11 ετών...

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα 12 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από πρόσωπο που παρέδιδε μαθήματα σε ανήλικη, της πορνογραφίας ανηλίκων από δράστη που χρησιμοποίησε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε το δέκατο πέμπτο έτος κατ' εξακολούθηση.

Μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα και την απολογία του στον 1ο τακτικό ανακριτή αποφασίστηκε η προφυλάκιση του 60χρονου στις Φυλακές Τρίπολης.

Κατόπιν Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 60χρονου μουσικού.

Πρόκειται για τον Δράκο Παναγιώτη του Γεωργίου γεννηθέντα στις 26-5-1957 στην Αθήνα, ο οποίος είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, της διευκόλυνσης διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, της ευχερέστερης ικανοποίησης της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA